Az Európai Unió saját hazugságainak hálójában vergődik

2024. január 24. 22:18

2024. január 24. 22:18
VON DER LEYEN, Ursula; WEBER, Manfred
Dornfeld László
Dornfeld László

Az előző héten Strasbourgban tartották az Európai Parlament idei első plenáris ülését, amely a globalisták kampánynyitó rendezvényeként funkcionált. Az EP többségét adó néppárti-balliberális-szélsőbaloldali többség ugyanis egymást túllicitálva próbált meg minél keményebbnek mutatkozni a szuverenista oldal európai bástyájával, hazánkkal szemben. Az ülésnapok hangulatát jól jellemzi, hogy a Magyarországra irányuló gyűlöletből jócskán kijutott Ursula von der Leyennek is, akit a nekünk járó pénzek egy részének feloldása miatt ültettek szégyenpadra. Az Európai Bizottság elnöke hamar ki is menekült a teremből.

A plenáris ülés megmutatta, mennyire valósak azok a liberális vélemények, amelyek szerint Magyarország álláspontja senkit nem érdekel, elvégre azt láthattuk, hogy napokon keresztül folyt a gyűlölködés amiatt, hogy a kormány Európában szinte egyedüliként vállalta fel, hogy az ország és a lakosság érdekeit képviseli a globális elitével szemben. Számos dologgal fenyegetőztek a globalisták, bár ezek jó része inkább már a kampánynak szólt, mintsem valós veszély lenne hazánkra. Végső soron azzal, hogy ilyen vehemenciával csapkodják az asztalt, pontos képet festenek az EP-ben Magyarországgal szemben uralkodó ellenszenvről.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apci61
2024. február 02. 00:43
A cikk címe mindent elmond. 100%-ban igaz.
Lajoss
2024. január 25. 10:05
A magyar pártállam nem EU-konform. Ennyi. 🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!