A nersevik Orbán-legények az ilyesmit le se szarják

2024. január 04. 09:28

Mindenki Lenin-fiú, kivéve a Lenin-fiúkat. Miért? Mert a fiatal demokraták kereszténységében Doktor Miniszterelnök Úr az Isten.

2024. január 04. 09:28
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A lefejezett Mária-szobor volt a provokáció, mondják az újateisták.

Egyenes, rendes, tisztességes, már-már nosztalgikusan régivágású keleti bolsevik beszéd, mondjuk Mao Kínájából. De igazából nem ez az érdekes, hanem, hogy a nersevik Orbán-legények az ilyesmit le se szarják. Miközben a 88 éves Csányi Vilmost, a nemzetközi hírű etológust egész cikkben mocskolja a legordenárébb módon a pártsajtó elsőszámú pártlapjában az egyik pártsajtómunkás, mondván, hogy a tudós és egyetemi tanár nem ért az oktatáshoz, és rosszat mert mondani a magyar oktatásról, noha kuss van.

És mindenkit ebben a stílusban vadásznak le, aki mukkan, mert kuss van. De ilyesmit itt alant lehet posztolni. Mindenki Lenin-fiú, kivéve a Lenin-fiúkat. Miért? Mert a fiatal demokraták kereszténységében Doktor Miniszterelnök Úr az Isten.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Bese Gergő atya

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2024. január 05. 15:04
Olyan vagy,mint a párod.értelmetlen elejevégenincs szófosó
Jose
2024. január 05. 07:38
"a pártsajtó elsőszámú pártlapjában az egyik pártsajtómunkás" Ha ilyeneket írogat ez a csóka is, akkor mit vár tőlünk? Nagyjából csak gyűlöletet tud begyűjteni erre reakcióként vagy válogatott káromkodásokat. Így nem fog menni a párbeszéd. Mondjuk ezt már tudjuk 30 éve.
Ez D-dúr és e-moll
2024. január 05. 02:10
(Előző kommentem folytatása) 14 év keresztény-nemzeti-konzervatív kormányzás után megszűnt a magyar nemzeti oldal, a Fidesz felőrölt minden nemzeti önszerveződést, ellenben nagy ütemben épül le a kultúra, az oktatás, az egészségügy és hasonlóan nagy ütemben épül fel a globalogazdik gyáripara, amibe százezerszám importálják majd a közép- és dél-ázsiai munkásokat. Ők fogják felváltani a magyarokat, ők lesznek az ország új lakói.
Ez D-dúr és e-moll
2024. január 05. 02:10 Szerkesztve
(Előző kommentem folytatása) ...Gondolod, hogy Orbán vagy bárki más három napnál tovább miniszterelnök maradhatna, ha nem a globalogazdik elvárásait teljesítené? Gondolod Viktorotok 14 éve miniszterelnök maradhatott volna, ha nem az volna a történelmi feladata, hogy úgy hajtson be benneteket a globalista akolba, hogy ti boldogan bégessetek hozzá és nem elvárásszerűen teljesítené ezt a feladatot? Nézz már szét magad körül! A nagy szuverenitásharc közepette kik a tulajdonosai a magyarországi bankoknak és a magyarországi nagyiparnak és kik tartják adósságcsapdában a magyar lakosságot és kik zsákmányolják ki az éhbéren tartott magyar munkaerőt?... (Folytatás következő kommentemben)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!