A nagy kék hátizsákos kerékpáros ételfutárok immár különböző ázsiai országokból érkeztek

2024. január 05. 07:23

Tény, a Fidesznek csak az illegális migrációval van baja. Pedig ha tudnák...

2024. január 05. 07:23
null
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Telegram

„Az elmúlt hetek megfigyelései szerint a nagy kék hátizsákos kerékpáros ételfutárok immár különböző ázsiai országokból érkeztek, vagyis talán tekertek ide.

Ezt nem csak arra alapozom, ahogyan az Üllői úton rutinból kerülgetik a gyalogosokat a bicikli utak melletti járdán. Nem kell ugyanis antropológusnak lenni az európaitól jelentősen eltérő rasszjegyek észrevételéhez.

Bár a kék táska mérete megengedné, egészen biztosan nem turistákról van szó. Azok ugyanis valóban hazamennek, az újdonsült biciklifutárok viszont nem. Ugyanígy nem is fognak hazamenni azok az ázsiai munkavállalók sem, akik a hetekben elbocsájtott magyar melósok helyeire érkeztek. Amolyan humánerőforrás importként, mert állítólag a magyarok nem akarnak dolgozni. (Ennyiért.)

Tény, a Fidesznek csak az illegális migrációval van baja. Pedig ha tudnák az afrikaiak és a szírek, hogy már elvehetik a magyarok munkáját... Amíg rájönnek, addig talán az idő is eljön, amikor egy filippínó egység váltja majd az indiai kontingenst a déli határkerítésnél.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mike Kemp/In Pictures via Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2024. február 28. 12:50
Mihazánkos szerencsétlen. Ennek még a szar is ízetlen. Jobbról mondja ugyanazt mint a ballipsik. Hiába na ezek fölött is ott van az áttörhetetlen üvegplafon.
Lajoss
2024. január 06. 11:42
Az Allee-ban is már ők is takarítanak…nem túl bíztató…🤔
zatoicsi
2024. január 06. 11:19
A lipsiknek semmi se jó. Ha a csodálatos színesbőrű kajafutár viszi ki neki a kaját az újzsélandi zsidógebedőbe, akkor az a baj.
Ben Jeremiah
2024. január 06. 09:09
Amúgy speciel az ételfutárok, szerintem az valami DK imoprt lesz, a budapesti szavazóbázis megnövelésére. A többség egy-egy magyar egyetemista fedésével dolgozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!