444: Gyerek helyett tarts kutyát!

2024. január 11. 10:25

Egy bizonyos Márti például arról tájékoztatott: „Nem akarom, hogy még egy szörnyeteggel több legyen a világban.”

2024. január 11. 10:25
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Kun Zsuzsa a művi meddővé tétel kapcsán azon sopánkodik egy sort, hogy a magyar Ország­gyűlés hét éve szigorította a szabályozást, és már csak három gyermek után, negyvenéves kor felett lehet kérni a művi meddővé tételt. Miközben külföldön sokkal megengedőbb a szabályozás, brühühü. Gonosz Orbán! Jut eszembe, szegény Bede Mártonnak is Pozsonyig kellett szaladnia 2021-ben, hogy elköttethesse magát. Szép, öblös cikkben be is számolt róla a Soros-blogban, hiszen ez nyilvánva­lóan közügy. A vazektómiám – ez volt a dolgozat címe. Idézek belőle:

»Egyszer minden pár elbeszélget arról, hogy ennyi gyerek elég. Innen a logikus út egy Pozsony melletti klinika műtőjébe vezet, ahol diszkréten duruzsol a hangszórókból az I Will Always Love You Whitney Houstontól. Miközben egy angolul érthetetlen akcentussal magyarázó szlovák orvos szakszerű mozdulatokkal felnyitja a herezacskód.«

Kor- és kórtörténeti írás.

A 444 nem ma kezdte az áltudományos köntösbe bújtatott gyermektelenítő kampányt. Régi becsípődésük ez. Tavaly áprilisban például gyermektelen, kutyás nők nyilatkoza­tait kötötték csokorba. Egyikük, egy bizonyos Márti például arról tájékoztatott: »Nem akarom, hogy még egy szörnyeteggel több legyen a világban. A kutya viszont szeretetet ad. Nem veszekszik, nincs hisztirohama, hamar szobatiszta. Van elég ember a világon, és minél több van, annál gyengébb a minőségük.« Szörnyeteg? Önmagára céloz? Meg gyengébb minőségű emberek?

Hogy beszélhet bárki így a gyermekvállalásról? Érző, gondolkodó lény aligha. Honnan mászott elő? És miért hirdeti, reklámozza mindezt a 444 úgy, mintha egy értelmes, megfontolandó életminta lenne, nem pedig sötét és önpusztító őrület? Költői kérdések. Gyuri bácsi küldi a dollárt, ahhoz teljesíteni kell a penzumot.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 04. 11:38
444: Gyerek helyett tarts kutyát! A 444-eseknek én is ezt ajánlom. Így 20 év múlva talán egy normális világban élhetünk. Bár a kutyákat is sajnálom.
Ekrü
2024. január 12. 22:31
furkesz 2024. január 11. 12:20 "Az egész logika ott bukik meg, hogy Kínában, az oroszoknál, a szerbeknél is csökken a gyerekvállalás. "- Kínában mesterségesen csökkentették, a nagy népsűrűség miatt. Törvény írta elő, hogy egy házaspárnak csak egy gyermeke lehet. ( 1980-2015) Az eredmény pedig az lett , hogy megbomlott a nemek aránya, sok férfi nem jut nőhöz, miután a házaspárok 90%- a fiúgyermeket akart és mindent meg is tett annak érdekébe , hogy a fiú maradhasson életben. Szóval Kínában semmi köze nincs a jóléti társadalomhoz. https://hu.wikipedia.org/wiki/Egykepolitika_K%C3%ADn%C3%A1ban
Ekrü
2024. január 12. 22:20
„Nem akarom, hogy még egy szörnyeteggel több legyen a világban.”- Nézzük a jó oldalát, legalább van önkritikája. Végül is tényleg még rá is hasonlíthat az a gyerek.
Nimril
2024. január 12. 17:57
„Nem akarom, hogy még egy szörnyeteggel több legyen a világban.” Akkor kösd fel magad, bazmeg, a kurva anyádat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!