Viszlát Feri! Avagy a Momentum és az öt százalék

2023. december 27. 11:09

Fekete-Győr András után egy újabb tehetséges fiatalt használt el a Momentum.

2023. december 27. 11:09
null
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok

„Mérhetetlen szomorúsággal értesültem arról, hogy a Ferit, nem azt a Ferit, meg azt sem, hanem a Gelencsér Ferit leváltotta a Donáth Anna! Micsoda csodálatos politikai pályaív tört meg ezzel. Fekete-Győr András után egy újabb tehetséges fiatalt használt el a Momentum.

Pedig a Ferit nem is választották be a legbefolyásosabb fiatal európai politikusok közé, vagy ha igen, akkor elkerülte a figyelmemet. Az Annát se, az igaz, vagy ha igen, akkor megint nem figyeltük eléggé a szabad, objektív, független sajtó rezdüléseit.

A Feri persze a legmesszebbmenőkig támogatja az Anna ambícióit, soha semmiféle irigység nem ébredt benne az irányába, mindig tudta ő, hogy az Anna egy tehetséges nő, akinek egy úriember, egy demokrata, egy haladó nem állhat az útjába. Szeretem azt a kulturáltság látszatát keltő módszert, ahogy a Momentumban a vezetőváltásokat intézik. Teljes egyetértésben, a megrendült egészségi állapotára való tekintettel, tudatában annak, hogy magánál alkalmasabbnak tartotta melegen a széket.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Deplorable
2023. december 27. 20:48
Figyelemre méltó, hogy egy ilyen cikk alatt nem lehet a hivatásos büdoskomcsi trollok vakogását látni.
jooeee
2023. december 27. 17:45
Egy ilyen nagy formátumú államférfivel hogyan lehet így bánni?
Horst_Tappert
2023. december 27. 15:24
Pedig már azt hittem, hogy igazi progresszív módon, most a Feri megy el szülni és azért mond le... :D
kar-6-alom
2023. december 27. 13:58
"Pedig a Ferit nem is választották be... Az Annát se... A Feri persze a legmesszebbmenőkig támogatja az Anna ambícióit... az Anna egy tehetséges nő... Ne haragudjatok, de az ország nagy részében - a pesti szlenggel szemben - a személynevek előtt nem használunk névelőt! Verbális kommunikációban sem szép, leírva viszont slendriánság! Miért nem lehet így: Pedig Ferit nem választották be... Annát se... Feri persze a legmesszebbmenőkig támogatja Anna ambícióit... stb. Nem jobb így? Bocs, hogy nem a témához szóltam, a tartalmával egyébként egyetértek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!