Védelmi pénz, politika, végrehajtók – gengszterfilmbe illő állításokat tett egy cukrászda tulaja a baloldali polgármesterről

2023. december 11. 13:39

A Ruszwurm tulaja szerint V. Naszály Márta környékezte meg őt.

2023. december 11. 13:39
null

A Mandiner is beszámolt korábban a Ruzswurm cukrászda körüli kálkváriáról. A cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós korábban azt állította, hogy az önkormányzati választások előtt V. Naszályi Márta anyagi támogatást, védelmi pénzt kért tőle cserébe azért, hogy ne veszítse el az üzleteit, 

a vesztegetési kísérletben állítólag 20–30 millió forintot kért a polgármester. 

Szamos Miklós ezért be is perelte V. Naszályi Mártát.

A polgármester most a Magyar Nemzet stábjának azt mondta, hogy Szamos hazudik, és rágalmazásért be fogja perelni, ez azonban, mint most kiderült, nem történt meg.

Azt hazudta, hogy beperel, de alig várom, hogy bepereljen, mert akkor végre mindent el lehet mondani a nyilvánosság előtt.

– fogalmazott a cukrász, aki továbbra sem tudja, meddig lehet még nyitva az ország egyik leghíresebb cukrászata.

A Célpont legfrissebb videója az ügyről alább tekinthető meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ruszwurm Cukrászda honlapja

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 12. 15:04
Kicsit késésben vannak a mandineres cuckoldkonzi buzik, mert a nyilván nem vak moszados titkosszolgálatok, a pintér szemkilövői és polt vérügyészei már régen felderítették a zsidó kommunista polgi aljasságait. Vagy siketek és vakok, hogy kéthónapos híreket kell leporolni megint?
nempolitizalok-0
2023. december 11. 15:59
Naszály a többiektől viszont beszedhette a védelmi pénzt.
europész
2023. december 11. 14:44
5.Naszaly olyan mint az aszaly.Elvezik a fovarosiak a kedvnceiket.Kivanom nekik,hogy jovore meg tudjanak szabadulni toluk.
RasPutin
2023. december 11. 14:18
Rendőrök és közteresek állíttatták fel az asztaltól a Ruszwurm cukrászda vendégeit 2016. 05. 25. https://24.hu/kozelet/2016/05/25/rendorok-es-kozteresek-allittattak-fel-az-asztaltol-a-ruszwurm-cukraszda-vendegeit/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!