Trump álló tapssal fogadta Mága Zoltán előadását New Yorkban, majd üzent Orbán Viktornak is

2023. december 11. 17:11

A Prima Primissima díjas hegedűművész szerint az egykori elnök nagyon közvetlen és jó humorú volt.

2023. december 11. 17:11

Az USA exelnöke állva tapsolta meg Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész előadását New Yorkban, a Republikánus Klub évzáró gáláján – számolt be Blikk. A hegedűművész a következőket nyilatkozta a lapnak a találkozásról:  

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb személye, Földünk egyik legerősebb és legnagyobb országának korábbi vezetője a gálaesten ünnepi asztalától szinte elsőként felállva, vastapssal köszönte meg az előadásomat, majd odahívott és baráti kézfogással gratulált. Néhány szót is váltottunk az elnök úrral, aki nagyon közvetlen és jó humorú volt. Megemlítette, hogy a nevemmel kampányol, ezzel utalva a MAGA, azaz »Make America Great Again« (Megjegyzés: »Tegyük újra naggyá Amerikát!«) szlogenre.” 

Jó barátságot ápol Orbán Viktorral

A Blikk szerint az exelnök azt is elárulta a művésznek, hogy 

nagyon sokra tartja az ország vezetőjét, Orbán Viktort, akivel jó barátságot ápol. 

„Magyarország egy erős sziget Európa közepén, határozott vezetővel, erős identitáspolitikával és bátor kiállással védelmezi értékeit, politikai irányait a külső és belső támadásokkal szemben” – idézte a lap Donald Trumpot.

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. december 12. 08:59
Látom kihajtották a liberálbolsevik csordát bégetni. LOL bazmeg. Ennyi hülyét egy rakáson csak ez a szar tömb tud felmutatni.
háziasszony
2023. december 12. 06:35
Álló tapssal-----inkább állva tapsol lesz az!
Kozmosz
2023. december 12. 03:05
Ilyen széleskörű repertoárja keveseknek van. Megérdemel minden dicsőítést.
Isten jobb keze
2023. december 12. 02:16
Zenei tehetségét nem lehet vitatni, ahogyan a politikai hova tartozásátsem… kár érte… !! Megdolgozott az állami támogatásért.. jól tud nyalni! A cigányság szégyene..!!😳🖤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!