„Tordai Csaba kiváló munkát végez a Városháza működtetésével” – ismét bevédték Karácsonyék a botrányba keveredett főtanácsadót

2023. december 07. 21:06

Fel sem merült a főváros vezetőiben, hogy felfüggesszék az ügyvédet.

2023. december 07. 21:06

Karácsony Gergely egyik helyettese, Kiss Ambrus  egy háttérbeszélgetés során elmondta, hogy a 99 Mozgalom finanszírozási botrányába keveredett 

Tordai Csaba felfüggesztése fel se merült,

 ugyanis a főpolgármester-helyettes szerint a jogi tanácsadó „kiváló munkatársunk, és kiváló munkát végez a Városháza működtetésével, a döntések előkészítésével kapcsolatban” – idézte Kisst a Magyar Nemzet.

A baloldali politikus ezek után még azt is kijelentette, hogy a fővárosnak semmi oka nincs arra, hogy megszakítsa a kapcsolatot Tordai Csabával, és ne dolgozzon tovább Gyurcsány Ferenc egykori államtitkárával.

„Megváltozott a magasház kifejezés jelentése”

A lap arra is kitért, hogy a háttérbeszélgetés során Kiss Ambrus magyarázkodni kényszerült Rákosrendező kapcsán. Karácsony helyettese a Magyar Nemzet kérdésére ugyanis elárulta, az, hogy

 évekkel ezelőtt Karácsony Gergely oslói mintára támogatta Rákosrendező rendbetételét és magasházakat „álmodott” a területre,

 nem jelenti azt, hogy a most megvalósuló projektet is támogatja, ugyanis a politikus véleménye szerint a két kijelentés között eltelt időben „megváltozott a magasház kifejezés jelentése”

„Abban az időben, amikor a főpolgármester erről beszélt, akkor a magasház még egészen mást jelentett, mint jelenleg. Akkor 65 méter volt a legmagasabb szint” – jelentette ki Kiss Ambrus a háttérbeszélgetés során. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai-2
2023. december 11. 13:51
"... kiváló munkát végez a Városháza működtetésével, ..." Az, hogy a város több szempontból nem működik ezek szerint KG-nek nem szempont.
Perczel Éva
2023. december 08. 05:14
Tudom, hogy jók a PISA eredménynek, de az igekötők nem mennek, igaz! Bevédeni? Nem! Megvédeni!
cutcopy
2023. december 07. 22:49
Tehát nem Karigeri működteti a városházát és a magasháza is alacsony..
lemez
2023. december 07. 21:41
Kevés a havi 1 millio tanácsadásért mikor milyen jó ötlet volt eladni a városházát.A jobboldal meg mindenkit elbocsát ha a libsik felháborodnak valamiért.Nem jobb azzal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!