Tényleg elhitte magát - noÁrt viszi a stenk, vért akar!

2023. december 20. 21:20

Apáti? Megadja? Trombitás? Ábrahám? Kinek kéne kiállnia a Sztárbox győztese ellen? Egyáltalán fel kell venni a kesztyűt? Ne legyen illúziónk, Molnár Áron vért akar. Méghozzá narancsos vért.

2023. december 20. 21:20
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér

„Molnár Áron »Noár« (a mozgalom is Te vagy, állj már bele!) bement a Telexbe. Annak ellenére, hogy Fábián nem a szívem csücske a puszta ellenzékisége miatt, a jobbak között tartom számon a túloldalon a hagyományos tevékenységét tekintve. 

»Legális szembenézés« – kezdi noÁr Fábián kérdésére a mondandóját arra vonatkozóan, hogy elkapna egy jobbos influenszert, megafonost vagy egy PestiSrácokos újságírót, bevallottan azzal a céllal, hogy elégtételt vehessen a sok savazásért, amit kapott az elmúlt években. Azon tűnődöm, hogy hogyan és mikor kúszott bele a trash a közéletbe. Vagy benne volt mindig is? Benne volt már Torgyánnal, Cicciolinával? Benne volt már Gyurcsánnyal, Terry Blackkel, Bangónéval, az egész szánalmas obstruáló vándorcirkusszal? 

Lehet. Ha belegondolok, hogy a Kelemen Annával készített interjúm a vendég megnyilvánulásai alapján mennyivel volt felette bármilyen trashnek, akkor végképp tanácstalan vagyok, mikor szakadt át a gát. A trash azonban kitartóan jelen van.

És amikor az újkori, TV2-vel szembeni nézettségi kudarcait az RTL Klub a Sztárbox rehabilitálásával próbálta ellensúlyozni, bár nem függtem rá az élő showkra, de bevallom, magam is Árpa Attilának szurkoltam Nagy Ervin ellenében, illetve Molnár Áron aktuális ellenfeleinek, hogy győzedelmeskedjenek az LMBTQ-lobbista pojáca felett. 

Na, de vissza a piaci kofához! Nézem ezt a fazont, közben a fülemben vannak Krúbi szavai, és már a mosolygása is sok. Mindene sok! Az egyetlen visszafogottság a jelenlétében az, hogy egy tanártüntetés-logó- és mindenlogó-mentes kapucnis felsőben ment el az interjúra. De tényleg csak ennyi. Majd elérkezik a beszélgetés a mozgalmához, és bevallja, hogy tanácstalan. Kifejti, miért volt menekülés a boksz (a jó zseton mellett) a közügyek elől. Ne szépítsük, amikor elcsendesedésről szólal meg, akkor a mozgalmának súlyos kudarcáról szólal meg.

Kapott Orbán Viktor is, méghozzá a liberális szó libernyákká züllesztése miatt, hiszen az olyan csúnya dolog, annyira megalázó és gúnyos, hogy O1G országában valóban égbekiáltó bűn libernyákozni, nem beszélve a két lieblingedről, Liliről és Blankáról. Az ő szájuk mosdatlansága nyilván maga a patyolat a libernyákhoz képest. Nem baj, Áron, hadd fájjon!

A beszélgetés további részén azok kaptam magam, hogy elfáradtam. Lezsibbasztott az ember a pörgésével, a rossz szuggesztivitásával és a kényszerességével. Majd felcsaptam a Facebookot, és szembejöttek drága barátaim, mint lehetséges noÁr-ellenfelek: 

Megadja Gábornak nem ismeretlen a boksz, ő feltételekkel vállalná, Ábrahám Robi barátom akár ingyen is öklözne, Trombitás Kristófon pedig lenne mit üssön a ripacs, hiszen Lazio-drukker (nyugi, Trombi, azért neked szurkolnék, amúgy meg Forza, Roma!), de elég sejtelmesen nyilvánult meg.

Én azonban valamiért a szerelempázsitos (lánykori nevén mellszőrzet) alfát, a tesztoszteronbomba Apáti Bencét látnám noÁrral a szorítóban. Művész a művésszel, ringtapasztalt ember a ringtapasztalt emberrel. És úgyis megafonos publicistát akar reggelizni Áron.”

***

Ezt is ajánljuk a témában


Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2023. december 28. 19:22
Ezt a suttyót egy sakkpartira kellene kihívni, ha ismeri egyáltalán a lépéseket!
billysparks
2023. december 22. 00:50
Mi értelme van az ilyen cikkeknek?
Sulammit
2023. december 21. 22:43
Molnár Áron egy őrült. Aki látta előtte, utána, főleg utána az megerősítheti. Így még nem láttam senkit örülni. Ez nem öröm volt, hanem őrület az arcán, a szemén. Szóval megtébolyodott önmagától ez a lófejű Molnár.
bornemissza-3
2023. december 21. 21:53
A box egy jó sport. Ez a magyarokat harcra és testmozgásra ösztönzi és tanítja. Ne az RTL csináljon már belőle kasszasikert és vigye el vele rossz irányba a magyarokat. A TV2 csinálja meg ennek a nemzeti változatát sokkal jobban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!