Szelfizz, Geri, búcsúbuli!

2023. december 08. 06:26

A Karácsony Gergely-i mérce oly alacsonyan van, hogy a hernyó is belebotlik.

2023. december 08. 06:26
null
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Lám, a november végi havazáskor még bárgyún szelfizett a szűzhóval, s azt írta rajongóinak: »Mutass szebbet, mint a hófödte Andrássy út.« Tegnap legalább már nem fényképezkedett. Valamelyik kiemelt főtanácsadója szólhatott neki, hogy a hóval nem szelfizni kell, hanem eltakarítani. Már ha az ember egy világváros élén gebeszkedik, nem pedig egy háromházas alpesi zsákfaluén. A magam részéről nem tiltakoznék, ha az utóbbi irányba mozdulna. Akár a kezdőlökést is megadom neki, ha kéri. A havasokban talán elnéznék neki, hogy egész nap magát fényképezi és sárga sávokat fest a Milka tehenekre.

Budapesti ténykedésének leltára mindenesetre elkészült, és elég látványos. Négy éve 214 milliárdos megtakarítással vette át a várost. Most 5,4 milliárdos mínuszban van a kassza. De legalább a jachtos Mártha Imrének, a DK-kuponos Máté Gábornak vagy a tanácsadó haveroknak mindig jut némi prémium. Ez a lényeg.

Gyurcsányné a minap azt mondta: itt, Budapesten mutatják meg az országnak, miért érdemes kormányt váltani. Hát igen, a vak is látja az eredményeket. Azt hiszem, nem sokan lehetnek, akik még bármit várnak ettől a manökentől, legfeljebb annyit, hogy a tavaszi búcsúbulijáig minél kevesebb kárt okozzon. Addig is vágjuk a centit.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 08. 17:31
Tomi,szánalmasak vagytok…hiába…a főváros marad az írástudóké…
KBA98
2023. december 08. 12:52
Csúnya lesz a végjáték!
solnes-2
2023. december 08. 10:38
Seggbe kell rugni bucsúzoul !
states-2
2023. december 08. 10:26
Azon röhög az ország, hogy átadott eg zebrát, ráadásul még a látványt is a Beatles-től lopta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!