Rákosi és Orbán Viktor jutott eszébe Pottyondinak Szoboszlaiék sikeréről (VIDEÓ)

2023. december 03. 13:22

Válaszolt a komika „Bayer Zsoltnak és a hordának”.

2023. december 03. 13:22
null

„Kétféle ember nem tud örülni a labdarúgó válogatott győzelmének: egyrészt azok az Orbán-fóbiás ballibsik, akik úgy gondolják, hogy a válogatott fügefalevél a rendszer természetén,

akiket nagyban emlékeztet a jelenlegi helyzet a Rákosi-korszakra, amikor az Aranycsapat sikert sikerre halmozott, miközben az ország élhetetlen volt azoknak, akik nem csipázták Rákosi elvtársat, 

az államosítást és reménytelenül nézték ahogy a bolsevik Magyarország feloldódik a keletben” – kezdte meg Bayer Zsoltnak küldött válaszmonológját Pottyondy Edina.

„Ők, amikor a válogatottra néznek, nem egy gyönyörű, Szoboszlai-alakú fügefalevelet látnak, hanem Orbán Viktor ronda nagy f@szát. A másik csoport, amelyik képtelen örülni a válogatott sikerének, a Fidesz-fanatikusok. Ők ránéznek a gyönyörű Szoboszlai-alakú levélre és Orbán Viktor méggyönyörűbb falloszát látják... Meg egy csomó ballibsit, akik nem akarják le...pni” – fejtegette a komika.

Visszaemlékezett arra, amikor Marco Rossit gúnyolta, minek kapcsán megjegyezte, „nem gondoltam, hogy egy migráns gúnyolása robbantja be a hungarizmus motorjait, de nagyon régen kaptam annyi halálos fenyegetést, mint az elmúlt napokban”. Ilyen felvezető után tért arra a részre, amikor közvetlenül Bayer Zsolt gondolataira reagált Pottyondy:

„Minden ellenzékit megvádolnak, hogy nem örül, nem eléggé örül, vagy nem őszintén örül a labdarúgó-válogatott sikerének és egy retkes, magyargyűlölő, büdös, szőröstalpú román féreg”

 – vázolta a meglátásait az ellenzék panaszkodására érkező reakciókról.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

 

Összesen 295 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. december 12. 17:11
Ez egy vicsorgó banyarém! Irigy galiciai! Pottyantson masová, dobrevahoz!
megmond6tom
2023. december 07. 14:06
Szoppontyi néni úgy tűnik kielégítetlen, ami nem is csoda, ha egy Puzsérral kell együtt élnie. Így hát perverziális f@szhiányban szenved szegény, ami ilyen viccesnek gondolt performanszokban nyilvánul meg. Ne bántsuk szegényt, éppen elég neki, ha reggelente meglátja a löttyedt melleit a tükörben. És ha ez még nem lenne elég ott áll mögötte a lógóhasú, büdösszájú, mikropöcsű párja. Most mondjátok meg őszintén: ki ne őrülne belel ebbe a szituációba ...?
Krupp Skya
2023. december 07. 09:51
Nem tudom, de nekem a loch-nessi szörny jut eszembe Pottyantós Edina néniről. Persze lehet koppanék ha a szörny szépség versenyt nyerne Edina néni előtt három hellyel.
Vladiszláb
2023. december 07. 07:32
Miféle ellenzékről beszél ez a hibbant libsi csaj? Ellenzék a Mi Hazánk, a többi csak ballib, hazaáruló ellenség, akiket a jogállami hiátusok miatt nem lehet pacifikálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!