Őrült ámokfutás: a járdán előzött, majd karambolozott a BMW-s (VIDEÓ)

2023. december 20. 11:01

A szabálytalan sofőr az ütközés után elhajtott.

2023. december 20. 11:01

Újabb elképesztő videót osztott meg a Bp-iAutósok oldal: egy BMW-s ámokfutó felhajtott a járdára, hogy megelőzze a kukásautót, majd összeütközött egy kisbusszal, aminek jobb első ajtaját és lökhárítóját részlegesen letépte. A szabálytalan sofőr a karambol után elhajtott. Az eset Jármi községben történt.

Mutatjuk a jelenetet:

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 20. 19:30
Sosem ertettem miert nem kotik pszichologiai teszthez a jogositvany megszerzeset.
sozlib_abschaum
2023. december 20. 15:53
Nem az autómárka a hibás, hanem az ember, sőt én azt állítom (tapasztalatból), hogy aki ilyen sok lóerővel közlekedik, annak még nagyobb a felelőssége.
Nemkellnév
2023. december 20. 13:12
A jogállam, mint szó mára semmit sem jelent senkinek sem. A demokráciára még emlékszik egy réteg, aki békében szeretne élni. A béemvések vagy béemvére áhítozók vajon hogyan vannak ezzel a dologgal? Én úgy vagyok, hogy béemvére nem vágyom. Sőt, taszít. És ez vajon mitől változna meg, ha azok nem változnak, akiknek egy olyan tárgy a falloszuk, amitől nemi vágyat, erekciót, kielégülést, hatalmat remélnek? Nem, ezekkel nem lehet sohasem értelmesen beszélni.
billysparks
2023. december 20. 13:01
A BMW nwm márka, hanem jellemhiba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!