Odaszúrt Karácsonynak Márki-Zay Péter, szerinte ők el tudtak számolni

2023. december 22. 08:50

A baloldal egykori miniszterelnök-jelöltje szerint az ő mozgalma „egy kultúraváltoztató kampányt folytatott”.

2023. december 22. 08:50

„Az MMM fillérre pontosan elszámolt a 2022-es kampány költéseivel” – írta meg pénteki Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter, érzésre kissé odaszúrva az 500 milliós adománymutyi-botrányba keveredett Karácsonyéknak.

Olvasóink emlékezhetnek: december elején kiderült, hogy a Magyar Nemzet értesülései szerint a főpolgármester által alapított szervezet „mikroadományai” kapcsán indult eljárásban már több tanút is kihallgatott a nyomozó hatóság. Erről itt írtunk bővebben.

Márki-Zay szerint a Mindenki Magyarországa Mozgalom kampányköltéseit a titkosszolgálatok, a számvevőszék, az adóhatóság és az adatvédelmi hatóság is „behatóan megvizsgálta” és

semmi szabálytalanságot nem találtak”

– írja a baloldal egykori miniszterelnök-jelöltje. Hozzátette azt is: szerinte az ő mozgalma „egy kultúraváltoztató kampányt folytatott”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. december 22. 17:41
Ez a félkegyelmű porszívóügynök igazi csapás az ellenzéknek és egy lottó ötös a fidesznek.
italosiparos
2023. december 22. 13:54
És a kultúra váltó kampány pont egybeesett a választási kampánnyal.Sőt még ugyanarról is szólt. Hát persze!!! Jól van,fiam.Leülhetsz,egyes.
nempolitizalok-0
2023. december 22. 13:15
Ez a Makimajom még a többiekkel is rendesen pofátlan. Amúgy ha eltudott volna számolni, már megtette volna. Szerintem gyurcsány elég hamar felfogta, hogy a srác rendesen pszichopata, de a CIA rajta keresztül tömte pénzzel a többieket is.
remi
2023. december 22. 10:45
Én azt nem értem, hogy egy kisvárosi bógármester, közismertebb nevén futóbolond (by oszkó) napi szokásos ámokfutását minek kell ennyiszer szemlézni. Se információ tartalma nincs, se értelme és SZVSZ egy gyurcsótányféreg-bolgárovics-tehénova vagy perintfalvi szeánszhoz képest a clickbait hatás is sokkal gyérebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!