Nem figyelt a pirosra, telibe kapta a villamos (VIDEÓ)

2023. december 07. 09:33

Jelentős kárt okozott a figyelmetlenségével.

2023. december 07. 09:33

Egy budapesti autós fedélzeti kamerája rögzített hétfő délután egy esetet a főváros 14. kerületében, ahol egy sofőr a piros jelzés ellenére a sínre hajtott, a villamos pedig ledarálta – derül ki a Bpi Autósok YouTube-csatornájára felkerült videóból. A baleset a Nagy Lajos király útján, az Egressy út első lámpás kereszteződésében, az Örs vezér tér felé vezető oldalon történt. Szerencsére senki nem sérült meg a járművek utasai közül.

A balesetet dokumentáló sofőr kiszállt, hogy segítséget nyújtson, és amíg szemtanúként tanúskodott. A zuglói közterület-felügyelők megbüntették.

Fotó: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban-2
2023. december 07. 16:26
A közteresek tapasztalom szerint a legalja - buta, agresszív, korrupt banda.
iimre
2023. december 07. 15:51
"A balesetet dokumentáló sofőr kiszállt, hogy segítséget nyújtson, és amíg szemtanúként tanúskodott. A zuglói közterület-felügyelők megbüntették." Vajon miért kapta a büntetést? Rossz helyen parkolt, vagy nem fizetetett parkolódíjat?
nempolitizalok-0
2023. december 07. 11:55 Szerkesztve
Ez nem az Egressy, hanem a Mogyoródi út, Nagy Lajos kereszteződés. Amúgy ha már várt egy fél percet, miért indult el, hiszen ezekszerint vágta miért van neki piros, az egyenesen haladóknak zöld. Ott ez gyakori, egy haverom is pontosan ugyanígy járt, autója totálkár, de ő is kórház.
pandalala
2023. december 07. 11:24 Szerkesztve
Vicces, hogy még egy "szimpla" közlekedési baleset megítélésénél is hüjjék vagytok. Mindkét 'oldalon'. ;-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!