Nagyon kiakadt a baloldali youtuber, amiért Tölgyessy Péter jókat mondott Orbánról a Partizánban

2023. december 26. 09:02

Az ellenzéki aktivisták nehezen bírják megemészteni az alkotmányjogász megállapításait.

2023. december 26. 09:02

A Dave Világa nevű ellenzéki YouTube-csatorna „elemzésének” középpontjában Tölgyessy Péter alkotmányjogász, egykori SZDSZ-es, majd fideszes politikus Partizánnak adott, nagy hatású interjúja állt.

„Orbán Viktor, ha úgy tetszik világpolitikai tényező lett, és ezzel az országot is világpolitikai tényezővé emelte”

 – mondta ott Tölgyessy többek között, de az is elhangzott, hogy a jövő Orbáné lesz és a nyugat viszonya is változóban van hozzá képest.

A baloldali influenszer lényegében elmondta, felsorolta a videó során, mit kellene gondolni Orbán Viktorról, és felháborodásának adott hangot, hogy sokan, például Tölgyessy Péter sem ért egyet az egyszerűsítésekkel. 

Egy bejátszás után, amelyben az alkotmányjogász arról beszélt, hogy Orbán az új jobboldal és új törekvések ikonjává vált, és bizonyos dolgokat ő csinált először a világon, a youtuber ennyit kérdezett:

„Miért nem mondjuk ki, hogy Orbán Viktor irányítja a világot?”

Ha kíváncsi arra, hogy mit kellene gondolnia Orbán Viktorról egy balos influenszer szerint, a videót megnézheti itt:

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 27. 17:12
A civilizált világ borzad tőle… Az is valami…🤭
syphax-2
2023. december 26. 21:26
Ezek a "partizánék" ÖSSZE-GLEICHSCHALTOLJÁK TÖLGYESSY-T, SCHIFFER-T, HONT ANDRIST, MEG UNGÁR ÉTERT...és a jövőben még ki tudja ki mindenkit...akinek nem tetszik a képe nekijek...ugyi Hát csak tegyék....és dumáljanak azt amit csak akarnak. Mindez azért van mert már ők is látják érzik.: egyre kevesebben nyalják be az ő mese dumáikat....Egyszerűbben szólva: GYENGÜLNEK A FIJÚK ÉS EZT MÁR SAJÁTMAGUK IS ÉRZIK...VISZONT SEMMIT NEM TUDNAK TENNI ELLEENE.....
syphax-2
2023. december 26. 19:40
Sokat pofázik ez a balfasz a Partizán-ban, s aki túlsokat beszél, annak biztosan nincs igaza! Hogy hogyan nincs és miként nincs azt még nem tudom--nem mellesleg azért kiderül az is-- DE HOGY NINCS AZ BIZTOS!!!
masikhozzaszolo
2023. december 26. 17:46 Szerkesztve
Olvasom: /Most kíváncsi leszek, hogyan fogják nyugatról megvenni őket???, a Szuverenitási törvény miatt.../ Kamu a szuveréntörvény. Nincs benne, hogy képviselőkém, nem kapsz a OVB-től képviselői papírt, mert dollárért kampányoltál. Vagy ha később derül ki, akkor hopsza, fölállsz, és közügyektől eltitás 10 évre, mandátum fuccs, párt, egyesület, civil szervezet becsuk! Ez volna az első sor a törvényben, de ilyen nincs benne. A 3 év max. meg a pénzbüntetés az az, ami most van. Pénzbírság, vagyis több pénzért lehet képviselő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!