Nagy Feró miatt indult vérgőzös gyűlöletcunami Orbán Viktor ellen

2023. december 10. 07:27

Az Amerikai Népszava ismét előhúzta a hazug, libsi nácikártyát.

2023. december 10. 07:27
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félix úgy döntött, hogy nem hagyja az utolsó napokra a karácsonyi ajándék vásárlását, ezért már a héten elkezdte összegyűjteni a meglepetésnek szánt apróságokat. A legtöbb fejtörést az egyik barátjának szánt ajándék beszerzése okozta. Sorra járta az antikváriumokat, nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz beszerezni a kétezres évek elején kiadott, Bayer Zsolt: Hol a pofátlanság határa? – Új moralisták és farizeusok című háromrészes sorozatot. Félixnek természetesen ott vannak a könyvespolcán ezek a könyvek, és úgy döntött, hogy remek ajándék lesz ez a hamisítatlan Bayer-klasszikus. Végül sikerült beszereznie őket nagyon jó minőségben, így kipipálhatta az egyik ajándékot. Hazafelé a villamoson elolvasta a Nagy Feróval készült interjút a Magyar Nemzet online felületén.

Mindig szerette Ferót és a Beatrice zenéjét, nagyszerű szövegeit. Szokásához híven Feró rendesen odapörkölt a balosoknak:

 »Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi.  Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze, ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták. […]«

Ezek az őszinte szavak kiverték a biztosítékot a szélsőbaloldali Amerikai Népszavánál. Tudják, ez az a gyűlöletmédia, amelynek olyan szélsőbalos, szélsőliberális munkatársai vannak az impresszuma szerint, mint például Para-Kovács Imre, aki nem is olyan régen a Klubrádióban gyalázta vicsorogva Magyarországot. A főszerkesztő, Bartus elvtárs az interjú kapcsán vérgőzös gyűlöletcunamit indított Orbán Viktor ellen. Ismét előhúzta a hazug, libsi nácikártyát: »Nem foglalkoznánk Nagy Feró szellemi kapacitásához méltó, David Pressman nagykövetről szóló megjegyzéseivel, de a polgárinak nevezett propagandalapban megjelent interjújából kiemeljük azt a felhívását, hogy mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Mondunk: Adolf Hitler, csak ő már nem él. Viszont szellemi hagyatéka él, s az ideológiáját Orbán Viktor hasznosítja és viszi tovább. Orbán még nem olyan bátor, mint nagy elődje, de még lehet. Orbán csak Hitler mércéjével mérhető formátumú narcisztikus pszichopata, náci és fasiszta diktátor.«

Meddig tűrjük ezt? Nekik mindent szabad? – kérdezhetjük joggal. Azt hiszem, egyértelmű, hogy Bayer Zsolt egykori sorozatának a címe most talán még időszerűbb, mint valaha. Tényleg, hol a pofátlanság határa? – gondolta magában Felhévizy, majd gondosan elkezdte becsomagolni a könyveket.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galsó Atya
2023. december 20. 10:33
De mi a faszomért kell az amerikai népszavá al foglalkozni? Odaát is max 22-en olvassák. Csak ingyen reklám nekik.
lefty67
2023. december 15. 17:09
Honnan a vérből jönnek ezek a Bartus-félék? Milyen nyomorult élete lehet, ha éjjel-nappal azzal foglalkozik akit a legjobban utál?
Welszibard
2023. december 11. 18:27
1956-ban a kommunizmus üldözöttei és áldozatai menekültek Amerikába. Újabban meg maguk a kommunisták mennek oda a globáltőke alamizsnáin élősködve.
2023. december 11. 00:40 Szerkesztve
Putyin semlegességet ajánlott Ukrajnának 2014. előtt, után, a háború előtt közvetlenül sőt, röviddel a háború megkezdése után is. Az USA, a Brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Ezt is akarták! Hazudtak, elhülyítették a szavazóikat, hogy a fegyverüzletből és egyéb háborús üzletekből hasznuk legyen. Átvágták az ukránokat, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek, az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapdából a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!