Nagy Ervin felesége, Borbély Alexandra is dagonyázni kezdett a baloldali mocsokban

2023. december 23. 08:54

Nézzük először az alaphíreket.

2023. december 23. 08:54
NAGY Ervin; BORBÉLY Alexandra
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Nézzük először az alaphíreket. November 10-én Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesetet szenvedett a Rómeó és Júlia című előadás közben. Vállalva a felelősséget, Vidnyánszky Attila rögtön benyújtotta lemondását, amit azonban Csák János kulturális és innovációs miniszter nem fogadott el. Kijelentését azzal indokolta, meg kell várni a hivatalos vizsgálat eredményét, döntés csak ezután születhet. A baleset körülményeit feltáró vizsgálat lezárult, a Nemzeti Színház igazgatója pedig a lapunknak adott exkluzív interjúban ismertette annak eredményét, jelezve: lemondását visszavonta. Időközben a tárca közleményéből az is kiderült, hogy Csák János a lemondás visszavonását elfogadta.

A nemzetközileg elismert, világhírű rendezőt, Vidnyánszky Attilát a baloldalon nagyon nem szeretik. Az ok egyszerű, megmutatta, hogy miként lehet a Nemzeti Színház a nemzet színháza. Ezt elődjének, a baloldal ikonjának, Alföldi Róbertnek finoman szólva nem sikerült. Sőt. De hagyjuk a múltat. Sokkal érdekesebb az például, hogy a Sztárboxban keményen megleckéztetett Nagy Ervin kedves felesége, a szintén színművész Borbély Alexandra hogyan reagált arra a hírre, hogy Vidnyánszky visszavonta a lemondását. Korlátozott ideig elérhető Instagram történetében azt írta egyszerűen és érthetően:

»Nagyon erős hányinger kerülget«”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Julio Munoz

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muszlim1970
2023. december 26. 08:15
Az asszonyt azért megbasznám!
catalina11
2023. december 25. 07:16
Fed74catalina11 2023. december 24. 19:26 Így karácsony alkalmából, le is szophatod az összes libernyákot cigány barma!!!" Fed74 a szeretet ünnepén! mint tudjuk a stílus maga az ember..
Fed74
2023. december 24. 09:35
Csépányi kutya!!! Te cigány barma!!! Mondjuk ahogy elnézem ,tesók vagytok a gazdival te köcsög szarházi !!! Az én feleségemről beszélnék így, akkor a két centis faszodat levágnám, és a szádba raknám te cigány kutya!!!
Sulammit
2023. december 23. 23:03
Engem is, ha a férjed felfújt fejére ránézek. Nyilván nem tudtad megbeszélni vele, elmondani neki a véleményedet, hiszen te nyilatkoztad, hogy nem mondhatsz ellent, vagyis nem tűri tőled sem azt, hogy saját véleményed legyen, hogy ellent mondjál neki. Ezért olyan hangos, veszekedős a kapcsolatotok már évek óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!