Mérő professzor eltévedt a fociultrák között és forradalmat vizionál

2023. december 17. 15:54

Mérő László eleddig visszafogottabban átkozta az „Orbán-rendszert”, ám most a lánya által képviselt harciasabb üzemmódra kapcsolt.

2023. december 17. 15:54
Teveli Zoltán
Magyar Nemzet

„ ... a Magyar Hang Kompország című műsorában Mérő László a minap már arról beszélt, hogy szerinte hogyan lehet felvenni a harcot »az erőszakos propagandával«.

Ezt is ajánljuk a témában

Mérő László: Nincs más opció, csak a forradalom

Videó

Az 1989-es román forradalommal is példálózott, de a Ceaucescu-rendszerhez nem hasonlítaná hazánkat a matematikus, aki szerint választásokon leválthatatlan a mostani kormány, és az ellenzék vagy töketlen, vagy meg van alkotva.

Mérő végül eljutott oda, hogy a »forradalom az egyetlen opció«, de azért egyből megnyugtatott minket, mert szerinte ennek a forradalomnak azért »nem kell véresnek lennie«. Köszönjük, tanár úr! A fentiekben igazából az az érdekes, hogy Mérő László eleddig visszafogottabban átkozta az »Orbán-rendszert«, ám most a lánya által képviselt harciasabb üzemmódra kapcsolt.

A mostani interjújában viszont Mérő egy olyan terepre merészkedett, ami egészen biztosan nem az ő asztala: futballhasonlattal élt.

 Mentségére szóljon, nem ő az egyetlen. Míg Magyarország korábban a tízmillió szövetségi kapitány országa volt, ma már ez a sok szövetségi kapitány nemcsak a szűken vett szakmához, de a futballhoz, a sporthoz tartozó körítéshez, például a stadionépítéshez, a sportinfrastruktúra-fejlesztéshez vagy a lelátói hangulathoz is ért. Így járt például a Carson Coma nevű zenekar énekese is, aki jókora szamárságot állított a minap.

Mérő pedig így fogalmazott: »Mondok egy nagyon egyszerű példát. Azért a Fradinak az ultra közössége eléggé lojális szokott lenni a rendszerhez, és az oroszok mellé is többé kevésbé átállt. De, amikor a Feröertől kikapott a csapat, akkor a B közép egyből elkezdte üvölteni, hogy »ruszkik haza«, ami az edzőnek szólt«.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mérő László Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2023. december 19. 07:37
Ki az a Teveli Zoltán?
EVA44
2023. december 18. 12:09
A német ribanc is ettől tanult matekot.A kör 720 fokból áll.Így már érthető a 360 fokos fordulat.:::))))
muanyag-tojas-23
2023. december 18. 09:08
Csak kibújt a büdös komcsi a büdös...
Cassi
2023. december 18. 05:46
Nincs más opció, csak a pogrom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!