Íme a Gyurcsány-fiúk suttyó kirohanása, ez mindennek a legalja

2023. december 21. 21:20

Nem mindenki hallgatta értő fülekkel a miniszterelnököt.

2023. december 21. 21:20
DOBREV Klára; GYURCSÁNY Ferenc
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar nemzet

„Orbán Viktor tartotta csütörtök délelőtt az év utolsó Kormányinfóját, és két órán keresztül válaszolt az újságírók kérdéseire. Számos nagyon fontos témát érintett a miniszterelnök. Előrevetítette többek közt, hogy a 2024-es évben a családok lesznek a középpontban, és már az előrelépés érdekében dolgozhat az ország. A jövő évi EP-választásokról pedig úgy fogalmazott, hogy az a legfontosabb, hogy felnyissuk Brüsszel szemét.

Az országot érintő fontos kérésekről őszintén beszélő államférfit halottunk. Aki meghallgatta a speciális Kormányinfót, tökéletes képet kaphatott Európáról, a háborúkról, Magyarországról, a kormány 2024-re vonatkozó terveiről.

Azonban nem mindenki hallgatta értő fülekkel a miniszterelnököt. A Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció minden eddigi teljesítményét messze alulmúlva, alpári kirohanással reagált a délelőtti eseményre.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2023. december 24. 10:25
"Íme a Gyurcsány-fiúk suttyó kirohanása..." hol? ...
PeterWeber
2023. december 24. 05:17
Ezt a "slicc felhúzást" inkább a maszatos kezű G(r)ec(z)i Zsoltnak kellett volna címezni...
gekk
2023. december 22. 23:58
Szoponckám, fáradj a fidesz közpénztárához. Felszopásod elnyerte gazdád tetszését, megkapod a jussod.
julcsi-66
2023. december 22. 23:29 Szerkesztve
Ilyen sajtótájékoztatóra -úgy hogy az ellenzéki sajtó is szép számmal jelen volt-, egyik nyugati politikus sem állt volna ki, Biden még súgógéppel sem. A "nagy" nyugati demokráciák példát vehetnének a kormányunktól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!