Idejönnek a nyomor, a középkori sötétség elől és beengedjük őket

2023. december 03. 15:22

És szinte azonnal kijelentik, hogy ami elől állítólag elmenekültek az ezerszer jobb.

2023. december 03. 15:22
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Néha elbizonytalanodom, hogy van-e értelme újra és újra megkongatni a vészharangot vagy akinek füle volt a hallásra az már úgy is megértette, aki pedig anyagi, ideológiai vagy a valláspótló jóemberkedés okán támogatja a bevándoroltatást az sosem fogja megérteni: 

az egyenes nem lesz görbe.”

Idejönnek a nyomor, a középkori sötétség elől, beengedjük őket és szinte azonnal kijelentik, hogy ami elől állítólag elmenekültek az ezerszer jobb, mint amit mi tudunk adni nekik; miközben újra és újra bebizonyítják a vér mindig felülírja a papírt. Tartoznak valahova és igen, testvéreik vannak millió számra szerte a világon – és azok nem mi vagyunk. 2024 pont erről fog szólni! Legyél ott, mert a gazemberek, szemfényvesztők és futóbolondok által vezetett baloldal mindent meg fog tenni, hogy ide is jöjjenek. Aztán majd nézhetsz a hátad mögé – és senki sem segít majd rajtad! Legyél ott, amíg nem késő!”

Kapcsolódó: 

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. december 04. 12:40 Szerkesztve
Súlyos ballépést követett el dr miniszterelnök! --------------- 1./Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszterré kinevezése 2./ Mária Terézia nevével megbecstelenitett laktanya meglátogatása 3./ Csád Afrika kommandó küldése ---------- Visszakozást javaslom!
Majdmegmondom
2023. december 04. 07:10
Hát akkor bánjunk is úgy velük...
EX_Terminator
2023. december 03. 21:11
Szar duma.
ptrfarkas43
2023. december 03. 20:41
Látom itt is ajvékolnak az agyhalottak, akik a másik lapon fényesre tisztítják az arabok hátsó felét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!