Célkeresztben az egészségügy

2024. szeptember 05. 06:33

Magyar Péter rárepült a kórházakra, az általa festett kép azonban egyoldalú. Az sem igaz, hogy csak nálunk vannak gondok.

2024. szeptember 05. 06:33
Blur,Clinic,Or,Hospital,,Blank,Hall,An,Office,Or,Medical
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

Nyitókép: Shutterstock 

Mielőtt ráfordult volna a MÁV-ra, illetve a vasúttal kapcsolatos problémákra, magát romos épületek és mozdonyok előtt fotóztatva, Magyar Péter a kánikula napjaiban nekiment az egészségügyi ellátórendszernek. A Tisza Párt elnöke több kórházba is ellátogatott, megmérte a folyosókon, aztán egyes kórtermekben a hőmérsékletet, minderről aktívan beszámolt a közösségi médiás felületein, végül pedig egy ATV-interjúban közölte mondandóját, amelynek lényege: az ágazat összeomlott, egészségügyi vészhelyzet van, Orbán Viktor szakítsa meg a nyaralását, az illetékes államtitkár pedig hazudik.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2024. szeptember 05. 06:43
Az sem igaz, hogy csak nálunk vannak gondok. Aha. Ez hogy egyeztethető össze azzal a fidesz propagandával hogy Európa a hátunkat nézi? Mindenki csak kullog utánunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!