Havas Henrik újabb mocskolódása megmutatta, hogy mi a közös benne és Nero von Schwarz kandúrban

2023. december 03. 07:23

A szövegben megvastagítva olvasható az a két kifejezés, ami a legjobban jellemzi Havast: gyűlölöm a Fradit és a mocskos fradisták.

2023. december 03. 07:23
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Íme Havas néhány kedvesnek szánt mondata:

» […] Újpesti szájból furcsa lehet, de: le a kalappal a Fradi előtt! Ma délután mutatták be a 31. könyvemet, aztán amikor hazaértem, már a második félidő kezdődött. Az Újpest (édes, jó istenem, Fradi!) idegenbeli meccsének a második félideje kezdődött. 1-0-ra vezetett egy általam ismeretlen, szerb csapat, amiről csak annyit tudtam, hogy rossz nem lehet, mert vezeti a bajnokságot. […] Remélem, senki nem érti félre, de nagyon örültem! Én egyszer már mondtam, hogy a nap 24 órájában gyűlölöm a Fradit, de ha külföldi csapattal játszik, és ebben különbözök a mocskos fradistáktól, én a magyar csapatnak, adott esetben a Fradinak drukkolok.«

A szövegben megvastagítva olvasható az a két kifejezés, ami a legjobban jellemzi Havast: gyűlölöm a Fradit és a mocskos fradisták. Megszoktuk már a tanár úr pökhendi, visszataszító, nemegyszer alpári stílusát. Azonban azt érdemes elmondanunk, hogy a magát tévedhetetlennek és mindentudónak képzelő, nagyképű, baloldali megmondóember immár sokadszorra közöl téves, hamis információt a követőivel. Ugyanis Havas bejegyzésével ellentétben a Csukaricski gárdája nem vezeti a szerb bajnokságot, még csak a dobogó közelében sincs, hiszen jelenleg a hetedik helyet foglalja el. Természeten ez nem von le semmit a Fradi pazar teljesítményéből, de a tanár úr hitelességét bizony rendesen megtépázza. Hiszen aki ilyen látszólag apró dologban téved, annak minden szavát érdemes kétkedéssel fogadni.

Ennyit a Havas-féle korrekt tájékoztatásról.

– Egyvalamire jó volt Havas Henrik gratuláló és a maga módján kedveskedő bejegyzése. Végre kiderült belőle, hogy mi a közös benne és a Macskafogó című szenzációs rajfilmben szereplő Nero von Schwarz kandúrban. Ez pedig nem más, mint az, amit a főgonosz generáldirektor, Mr. Teufel mondott róla: »Schwarz, maga akkor a legundorítóbb, amikor kedves próbál lenni.« Ez a helyzet Havas Henrikkel is – gondolta magában Felhévizy, és leült megnézni sokadszorra a Macskafogót, Ternovszky Béla és Nepp József örök klasszikusát. Délutánig van ideje, hiszen a Fradi csak este lép pályára.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ANémeth
2023. december 03. 20:10
Felejtsük már el ezt az emberi roncsot.
Graf
2023. december 03. 12:51
Ez a romlott bolsi zöld takony hAvas meddig létezhet még a magyar oldalakon? Ily undorító fazont nem nagyon lehet találni . Jó lenne ha valaki jó pofán verné ezt a nyegle trógert, vagy azt aki fizet neki.
B_kanya
2023. december 03. 12:00
A csapatnak egy kalappal - még ha nem is érdekel a foci, vagy 9 millió magyarnak legyen jó. Ó, avasanálúr... Olyan megnyugtató látni, ahogy tótawejsz meg a többi felfalja saját magát a gyűlöletben.
kalman
2023. december 03. 11:45
Az a helyzet Havas elvtárs, hogy a Fischer Teddy is Ferencváros drukker! Valószínű nem tudott a "fradi" gyűlöletedről, ezért szerepelhettél a "heti tetvesben!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!