Havas Henrik megborult: most épp a náci Németországhoz hasonlítja Magyarországot

2023. december 18. 21:56

„Külföldön kellemetlen magyarként bemutatkozni” – jelentette ki az egykori tévés.

2023. december 18. 21:56

Havas Henrik nemrég ismét leült Dömsödi Gáborral beszélgetni a magyar közéletről a Full HD című műsorban. Az egykori tévések többek között vaskos véleményt fogalmaztak meg a magyar országgyűlésben helyet foglalókról és az Ukrájnához fűződő kapcsolatról.

Dömsödi a beszélgetés egy pontján kijelentette, hogy „dühönghetnénk azon és csapkodhatnánk az asztalt amiatt, amit egyes fiatal hölgyek és urak írnak bizonyos netes oldalakon és újságokban. Mégsem történik semmi”. Majd megjegyezte, hogy „olyan nagy a médiazaj, annyi disznóság van. (...) 

Hadházy előhúz egy ezredik korrupciós ügyet. Kit érdekel!? Senkit!” 

– magyarázta az egykori tévés.

Ezután kinyilvánította, hogy „neki ehhez semmi köze”. „Magyar ember vagyok. Én nem a saját magyarságom szégyellem, 

én az ő magyarságukat szégyellem, akik ilyeneket csinálnak”.

Példaként hozta Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter Ukrajnával szembeni fellépését. A műsorvezető továbbá úgy vélekedett, hogy „az Európai Unió felszámolására törekednek”. Elmondta, hogy „bár az EU-nak számtalan hibája van, de a magyar vezetők nem a kijavításukra, hanem az ellehetetlenítésére törekednek”.

Baromi sportszerűtlen, erkölcstelen dolgokat művelnek”

– szögezte le.

Dömsödi: Nem lehetne hitelrontásért beperelni a magyar kormányt?

Dömsödi a témánál maradva azt a kérdést is feltette, hogy „nem lehetne egy perközösséget alapítani, és hitelrontás beprelni a magyar kormányt? Ők a magyar emberek hitelét rontják”. Havas először kijavította, hogy pertársaság, amire kollégája gondol, és megjegyezte, szerinte ez egy „idealista ötlet”.

Havas Henrik felidézte Thomas Mann író életútját, aki a náci Németország kibontakozásakor „lelépett”. Mint fogalmazott, „itt nem adatik meg mindenkinek, hogy lelépjen. 

Legfeljebb külföldön kellemetlen magyarként bemutatkozni.”

Ezzel Dömsödi Gábor egyetértett.

Havas: Az orbáni államvezetés lényege az átláthatatlanság 

Havas a fentiekhez még hozzáfűzte, hogy „nem is az a baj, hogy Orbán Viktor autokrata módon vezeti ezt az országot, hanem, hogy van hozzá körítés. Talált hozzá embereket”

Felidézte egy korábbi kijelentését is, mely szerint „az orbáni államvezetés lényege az átláthatatlanság és a baráti kapcsolatok szövevénye. (...) Teljesen normálisnak tűnő emberek vállalnak egészen elképesztő, undorító dolgokat. Nemcsak az EP-ben, hanem általában itthon is” – hangzott el a műsorban.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nem először szólta le az országot az egykori tévés nagyágyú

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk róla korábban, az egykori műsorvezető nem először szállt bele Magyarországba. Korábban azt is kijelentette, hogy „Magyarország menthetetlen”, valamint azt, hogy a „Népliget még mindig a prostituáltaké és tanulóvezetőké.”

Míg a 24.hu-nak adot interjújában azt nyilatkozta, hogy „Ennél hülyébb ország a világon nincs. Komolyan. Ami itt folyik, az vicc!” 

Mint ismert, ebben az interjúban a médiát is minősítette. Mint fogalmazott: „Nézzünk rá a Fidesz-sajtóra és az abba beolvadó közmédiára. Csupa tehetségtelen, bármire képes genyó”.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Havas Henrik

Facebook

Idézőjel

Még mindig prostituáltaké és tanulóvezetőké a Népliget.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. december 27. 11:48
Heti Havas!
catalina11
2023. december 26. 18:18
Havas: Homofób vagyok, de küzdök ellene" nem kell küzdeni Havas elvtárs, hogy is szokták mondani a libsik? fogadjanak el olyannak amilyen vagyok...
catalina11
2023. december 26. 18:09
ahogy közeledik a választás úgy veszik elő a naftalinból az elvtársakat....akik csak aggódnak, és aggódnak...
catalina11
2023. december 26. 18:08
Havas Henrik felidézte Thomas Mann író életútját, aki a náci Németország kibontakozásakor „lelépett”. Mint fogalmazott, „itt nem adatik meg mindenkinek, hogy lelépjen. Legfeljebb külföldön kellemetlen magyarként bemutatkozni.” de mennyivel kellemetlenebb lehet Magyarországon Havasként bemutatkozni... persze a Dömsödi se jó ajánlólevél..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!