Havas: Ennél hülyébb ország a világon nincs. Komolyan. Ami itt folyik, az vicc

2023. november 07. 12:40

„Nézzünk rá a Fidesz-sajtóra és az abba beolvadó közmédiára. Csupa tehetségtelen, bármire képes genyó” – nyilatkozta a 24.hu-nak adott nagyinterjújában Havas Henrik.

2023. november 07. 12:40

„Amikor megkeresett a TV2, azt hittem, rosszul hallok, de azt mondták, nincs ezzel baj, nem érdekes. Nem érdekes! Ebben az országban semmi nem érdekes. Ennél hülyébb ország a világon nincs. Komolyan. Ami itt folyik, az vicc.” – mondta Havas Henrik a 24.hu által készített nagyinterjúban, amelyben a tenerifei házáról, az istenhitről és a homofóbiáról is szó esett.

Havas az interjúban az eutanáziáról is elmondta a véleményét.

Adott esetben nem remegne meg a kezem, hogy beadjam magamnak az extraadag inzulint. Most, mielőtt bementem a szívműtétre, végrendelkeztem.

Az egykori tévés a korábbi miniszterelnökkel, Antall Józseffel való kapcsolatáról is szót ejtett.

„Nálam csak Antall volt naivabb, amikor velem együtt azt hitte, hogy egy magamfajta becsületes, támadhatatlan, korrumpálhatatlan, befolyásolhatatlan faszi kell ahhoz, hogy csináljunk egy normális közmédiát. Ehhez képest nézzünk rá a Fidesz-sajtóra és az abba beolvadó közmédiára. Csupa tehetségtelen, bármire képes genyó.” – jelentette ki Havas.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 18. 22:18
Havas ha azt akarod, hogy ebben az országban hirtelen fölugorjon az átlagintelligencia, akkor vándorolj ki. Te már úgy ránézésre is egy szakadt figura vagy, talán ha tényleg elhagynád az országot, átlagot még a férfiszépségben is fel tudnád katapultálni. Ahogy öregszel, egyre gusztustalanabb, zavartabb leszel. De arra még így is sokáig jó leszel, hogy jókat röhögjünk rajtad.
singulus
2023. november 25. 21:45
Ne bántsátok szegényt, csak nézzetek rá, vagy részeg volt, vagy be volt lőve, józan, normális ember nem így beszél, a cucc szólt belőle
moricka13-3
2023. november 12. 05:41
Havasnál hülyébb majomszabású szar alak nímand a világon sincs. Komolyan. Amit művel ez a bármire képes genyó., még viccnek is rossz!
zsírgyík
2023. november 08. 09:53
Szar alak. Egy középszerű senki, aki a módszerváltás utáni anarchikus időszakban tudott csak “valaki” lenni! Egyszer volt erre esély, sajna ez a nímand megkapta. És közben, meg előtte, hajh mennyi igazi tehetség veszett el, itta szét magát mert nem volt olyan lehetősége, mint ennek a rohadék Havasnak! Ez az ember, ha az élet igazságos lenne, persze nem az, egy tetves taxisofőr lett volna, aki max az utasoknak oszthatta volna az észt két állomás között! Pfhejjj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik