Gyurcsány Ferenc keményen visszaüzent Donáth Annának és a Momentumnak

2023. december 18. 21:19

A DK-elnök érti, miért írja Donáth, hogy a Demokratikus Koalíció a hazugság kultúráját képviseli.

2023. december 18. 21:19
GYURCSÁNY Ferenc

Emlékezetes volt, amikor október végén Donáth Anna hadat üzent a DK-nak a Válasz Online-on megjelent írásával. „Sajnos nem csupán a kormányoldalon látjuk megvalósulni a hazugság kultúráját. Hasonló politikai kultúrát képvisel a Demokratikus Koalíció is. Ezzel pedig súlyos gátja a kormányváltásnak” – fogalmazott akkor a Momentum EP-képviselője.

Gyurcsány az ATV hétfő esti adásában üzent vissza Donáthnak és a Momentumnak, a jelenetet a Magyar Nemzet vette észre.

Az adásban a DK elnöke elmondta, hogy nem akarja megérteni azt, hogy miért ír arról Donáth Anna, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) a hazugság kultúráját képviseli.

Gyurcsány Ferenc szerint arról, hogy ki milyen kultúrát képvisel, majd a választóknak kell döntenie.

Donáth Annának és a Momentumnak azt ajánlja, hogy dolgozni kell és közelebb kerülni a választókhoz, valamint azt is megüzente nekik, hogy

mutassák meg befolyásukat, és akkor majd hozzájuk fog igazodni a többi baloldali párt.

Emlékeztetett, hogy minden ellenzéki párt jobb helyzetből indult, mint annak idején a DK, és most mégis ők a legnagyobb ellenzéki párt.

Nyitókép: Hegedüs Róbert

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. december 21. 16:36
HúgyosFerik! kapsz egy páleszt , ne aggódj!
Selamat
2023. december 21. 13:18
Mikor veszett össze Gyurcsány a Soros buzikkal, hogy azok ellenében ennyire nyomják a momentumot meg Karácsonyt mind az összes 5 tagjukkal?
EX_Terminator
2023. december 21. 01:44
Elmondjam hogy mi a kemény te narcisztikus szubhumán korcs? A BASEBALL ÜTŐ AMIVEL SZÉT FOGOM LOCCSANTANI AZ ELMEBETEG AGYAD.
moricka13-3
2023. december 20. 05:04
Válasz-féle Gyurcsánynak a Donáth beszólására való, megkésett kacsameséjére: Őkelme és Vidéke is nagyon jól tudják, hogy vele és általa továbbkésik az Orbán-buktatással való kormányváltás, mégis azt hazudják, hogy nem ez a valóság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!