Ferencz Orsolya Karácsonyról: Egy vidám műsorba jó lenne műsorvezetőnek

2023. december 05. 19:04

Egy világváros üzemeltetése komoly feladat, és Ferenc Orsolya nagyon szomorúan szemléli azt, ahogy most Budapest kinéz.

2023. december 05. 19:04

Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos volt kedden az ATV Start műsorának vendége, melyben válaszolt arra a kérdésre is, hogy kapott-e felkérést Budapest vezetésére.

A miniszteri biztos úgy fogalmazott, hogy felé olyan hivatalos felkérés nem érkezett, hogy ő legyen Karácsony Gergely főpolgármester kihívója a 2024-es önkormányzati választásokon. Arra, hogy egyébként alkalmasnak találná-e magát a posztra, így válaszolt:

Karácsony Gergelynél bárki alkalmasabb”

Egy világváros üzemeltetése komoly feladat, és nagyon szomorúan szemléli azt, ahogy most Budapest kinéz. Műsorvezetői felvetésre tagadta, hogy a főváros jelenlegi helyzetének köze lenne a financiális forrásokhoz. 

Azt mondta Karácsony Gergelyre, hogy egy vidám műsorba jó lenne műsorvezetőnek.

Azt a döntést pedig, hogy ki indul majd el Budapestért 2024-ben, meghozzák az illetékes döntéshozók – jelentette ki. Az indulásával kapcsolatban csak akkor tud választ adni, ha őt ezzel meg is keresik.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. december 07. 10:24
Ferencz Orsolya jó lenne főpolgármestrrnek. Karácsony Feri pedig hoppmesternek abba a cirkuszba, amit az ellenzékkel teremtett.
Dorset Naga
2023. december 06. 12:58
Próba fasznak a kotongyárba.
nemecsek-3
2023. december 06. 12:28
Olyan főpolgi jelölt kell aki tud és hajlandó Tarlóssal konzultálni és gyakorlati tudása van nem hiperpasszív
agenda
2023. december 06. 12:10
KG minden mozdulata (a testtartása, a mimikája, a gesztikulációja...) bizonytalanságról, teszetoszaságról, befolyásolhatóságról tanúskodik. És ez nagyon nem jó, pláne egy fővárosi vezetőtől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!