Felkavaró hír érkezett a Nemzetiben megsérült színésznő állapotáról

2023. december 01. 19:40

Új információ érkezett Szász Júliáról.

2023. december 01. 19:40
Szász Júlia

Az RTL Reggeli című műsorában tárgyalták ki a Nemzeti Színházban történt súlyos balesetet. Mint ismeretes, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia című darab második felvonása közben lezuhant a díszletről.

Ezt is ajánljuk a témában

A kerekasztal-beszélgetésen Miller Dávid és Peller Mariann műsorvezetők, valamint Wossala Rozina, Magyar Attila, Hajdú Steve és Vajtó Lajos vettek részt.

Mint fogalmaztak, 

a történet pikantériája, hogy színészek korábban már szóltak, hogy veszélyes lehet a díszlet.

Miller Dávid árult el új információkat a művésznő állapotáról. A műsorvezető állítása szerint beszélt a színésznővel, és Szász Júlia még mindig nincs jól.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Mandiner / Ficsor Márton

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. december 02. 15:05
„Partnerem, Herczegh Péter egy korábbi jelenetben leugrik Júlia erkélyéről, ami nagyjából három méter magasan van. A nász még magasabban zajlik, nem is tudom pontosan, hány méteren lehetünk; szerencsére nem vagyok tériszonyos. Természetesen alaposan kidolgoztunk minden mozdulatot, azt is, amikor Rómeó egy kézzel tartja meg Júliát. Vigyáznunk kell magunkra, vigyáznunk kell egymásra, de Péternek megvan a sportos előélete, korábban vívott” – mesélte Júlia tavaly júliusban, Szóval, másfél éve a két főszereplő biztos nem jelezte hogy számukra veszélyes a díszlet, sőt vállalták mint kihívást." biztos a leesés után jelezték...
catalina11
2023. december 02. 11:59
A kerekasztal-beszélgetésen Miller Dávid és Peller Mariann műsorvezetők, valamint Wossala Rozina, Magyar Attila, Hajdú Steve és Vajtó Lajos vettek részt." az RTL Klubban! van még kérdés?
catalina11
2023. december 02. 11:58
Az Mt. 54. § (1) bekezdése alapján a munkavállaló köteles megtagadni az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása más személy életét, testi épségét, egészségét, vagy a környezetet közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné. Az Mt. 54. §-ának (2) bekezdése alapján a munkavállaló megtagadhatja az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása munkaviszonyra vonatkozó szabályba ütközik, vagy életét, testi épségét vagy egészségét közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné." "A kerekasztal-beszélgetésen Miller Dávid és Peller Mariann műsorvezetők, valamint Wossala Rozina, Magyar Attila, Hajdú Steve és Vajtó Lajos vettek részt." és ők ezt nem tudták....nem csoda, ők művészek!!!!
KBA98
2023. december 02. 11:38
Pont úgy csinálnak, mintha az igazgató dobta volna le őket. Bezzeg a Katona József színház sok mindennel megvádolt igazgatója még mindig a székében ül, sőt lehet, hogy pénztáros is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!