Ezt mondta Szász Júlia az erkélyről, amiről a mélybe zuhant

2023. november 14. 16:36

Tavaly a Nemzeti Sportnak adott interjújában mesélt az ominózus vastraverzes díszletelemről, amiről lezuhant.

2023. november 14. 16:36
null

A Ripost szúrta ki, hogy Szász Júlia, a Nemzeti Színházban megsérült színészek egyike korábban már beszélt a díszletről. A színésznő akkor elmondta, valóban magasan van ilyenkor a színpadi partnereivel, mind a Rómeót alakító Herczegh Péterrel, mind Horváth Lajos Ottóval, akivel pénteken a mélybe zuhant.

„Partnerem, Herczegh Péter egy korábbi jelenetben leugrik Júlia erkélyéről, ami nagyjából három méter magasan van. A nász még magasabban zajlik, nem is tudom pontosan, hány méteren lehetünk; szerencsére nem vagyok tériszonyos. Természetesen alaposan kidolgoztunk minden mozdulatot, azt is, amikor Rómeó egy kézzel tartja meg Júliát. Vigyáznunk kell magunkra, vigyáznunk kell egymásra, de Péternek megvan a sportos előélete, korábban vívott” – mesélte Júlia tavaly júliusban, az Instagramon pedig tavaly több olyan fotót is közzétett, amin a szóban forgó erkélyen látható.

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Constantinovits Milán

Mandiner

Idézőjel

Színházteremtő egyéniség, akinek munkássága és lemondása is egyedülálló.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. november 15. 08:11
szerintem Shakespeare a hibás...
catalina11
2023. november 15. 08:10
Hát lassan már ott tart az ügy, mint anno Gálvölgyi nehéz légzése....
powerage
2023. november 15. 07:10
"Vigyáznunk kell magunkra, vigyáznunk kell egymásra, de Péternek megvan a sportos előélete, korábban vívott" Ha én annak idején azt mondom a munkavédelmi ellenőrnek, hogy nincs gond, lehet, hogy a lakatosnak négy méter magasan kell a szalagmozgató motort szerelnie biztosítás nélkül, de Béla kifejezetten sportos alkat, korábban vívott és vigyázni is fog, akkor ott helyben lettem volna téglaporos fasszal megbaszva, ez is csak kezdetnek. A sok művészlélek között nem volt a nemzetiben valami gyakorlati ember?
5m007h 0p3ra70r
2023. november 14. 23:45
Az a traverz függesztett volt, vagy állványos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!