Ezt nem láttuk jönni: Schmuck Erzsébet kezdeményezi a tűzijáték betiltását

2023. december 30. 18:26

„Rossz és önző szokás” – árulta el az LMP társelnöke.

2023. december 30. 18:26

Az LMP ismét kezdeményezi a tűzijáték használatának betiltását – erről számolt be Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke a párt Facebook-oldalán.

Rossz és önző szokás.

A fényjátékkal együtt járó hanghatások, durrogások komolyan megterheli az idősek és betegek szervezetét, idegrendszerét, de a háziállatok is megrémülnek, nem tudják ilyenkor, hogy hova meneküljenek” – indokolta a kezdeményezést a politikus.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robogo72
2023. december 31. 13:15
A cicánkat lesokkolja, de ettől eltekintve pont leszarom. De ha már : "Rossz és önző szokás." Akkor: Tűzoltó-zenekar, Belsőégésű motor, Disznóvágás, Húsevés, Karácsonyfa, Mozdony, Vivaldi, Írás-olvasás, Kerék, Tűzgyújtás...
goldie-2
2023. december 31. 13:12
Kivételesen egyetértek. Barbár szokás és nem csak a felsoroltak miatt, hanem a sok tízezer madár és vad kisállat miatt is. Azért, hogy néhány, máshol értelmes elfoglaltságot nem találó ember szórakozzon.
2023. december 31. 11:48 Szerkesztve
Egyetértek. Jó lenne lépni egyet a fejlettség fokán. Nem ebben az ősemberkori felfogásban maradni. Ma már sok tőlünk fejlettebb országokban fényfestés van helyette. Környezetkímélő, biztonságos, halk, sokkal igényesebb és látványosabb is. Csak az ilyen elmaradott országokban felel meg az embereknek ez a régi szar. Mint a kinti pottyantós. Szánalom.
Tiszafa
2023. december 31. 08:59
A LoMPosok kínjukban már nem tudnak mit kitalálni, hogy növeljék a népszerűségüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!