Először ellopta anyukája autóját, utána airsoft fegyverrel kezdett fenyegetőzni (VIDEÓ)

2023. december 19. 10:23

Jó ideig nem fogja tudni megismételni a bátorkodó mutatványt.

2023. december 19. 10:23
null

Az ügyészség közleménye szerint a 18 éves elkövető 2023 tavaszán közlekedett édesanyja autójával az autópályán a belső sávban, sűrű forgalomban, esős időben. Mikor utolérte a sértettet, többszöri fénykürt jelzéssel jelzett neki, majd kitért a külső forgalmi sávba és a sértett mellé ért. 

Ekkor a kesztyűtartóból elővett egy airsoft fegyvert és azt lóbálva fenyegette vele a sértettet.

Mindeközben a terhelt a külső sávban utolérte az előtte közlekedőt, de lassítás helyett az előzés szabályainak megszegésével áttért a sértett előtt a belső sávba, aki csak intenzív fékezéssel tudta elkerülni, hogy az elé bevágó terhelt járművének ütközzön.

A vádlott veszélyes manőverével utasok és a sértett járművében utazók életét, testi épségét közvetlen veszélynek tette ki.

Az airsofttal hadonászót közúti veszélyeztetés bűntettével vádolták meg, mely három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, valamint az ügyészség indítványozta, hogy a terheltet a járásbíróság határozott ideig tiltsa el a közúti járművek vezetésétől.

Nyitókép: Facebook-videó

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 24. 23:28
Csodálatos karácsonyi esemény.
gegrolla
2023. december 19. 15:35
Még nyomhatott volna egy Berki-féket is... :D
Phm045
2023. december 19. 13:36
Kinek a seggevége vajon, ez az idióta?
Bitrex®
2023. december 19. 12:56
Tudja valaki, hogy hová tűnt Hakapeszi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!