Eljárás indult az autós ellen, aki majdnem elsodorta a babakocsis anyukát (VIDEÓ)

2023. december 04. 22:59

Csak néhány centin múlt a tragédia.

2023. december 04. 22:59

Mint ismert, a napokban félelmetes felvételt osztott meg a Budapesti Autósok Közössége, amelyen azt látni, amint a XVIII. kerületben egy nő babakocsit tolva próbál a zebrán áthaladni. Az egyik sávba még átengedték őket, a másikban azonban még csak nem is lassított a sofőr.

Az RTL Híradójának sikerült elérnie az édesanyát, aki elmondta: azt érezte, hogy „az autó arrébb rántja a babakocsit és a gyereket, akinek a csizmája is majdnem leesett”.

„A gyerkőc megijedt, sírt utána. Én is megijedtem. Utána néztem, hogy hátha az autós esetleg még később megáll valahol, de láttam, hogy az nem fog megállni”  – tette hozzá.

A tragédia csak néhány centin múlt. 

Az autóst még mindig keresik a rendőrök 

– derült ki az összeállításból.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapasz
2023. december 05. 09:21
Jaj ne, folytatódik a kormány autósüldözése!!! Báncsák az ótóst!
szintetikus
2023. december 05. 08:56
a kormányzó párt gyenge törvényei miatt valószínűleg kap egy 10 000 forintos büntetést és mehet tovább gyerekeket elütni, ha esetleg dzsipó még ki is tüntetik ilyen ez a jelenlegi törvénykezés, ki felel érte? XDD
droli1
2023. december 05. 07:08
Pont tegnapi hír (index.hu), ilyet simán meg lehet úszni pénzbüntetéssel. Volt ott minden, kiskorú gázolása zebrán, cserbenhagyás, persze a gyerek sem volt figyelmes. 300.000 Ft büntetés, nem hittem el, amikor olvastam. Jó hogy ki nem tüntették...
mreinstand-2
2023. december 05. 05:55
Mennyi, de mennyi ilyet láttam. Hányszor előfordult már, hogy a több sávos úton én megálltam, higy átengedjek egy percek óta ott topogó gyalogost, miközben a mellettem levő sávban lassítás nélkül húzott át a többi autós. Fel sem tűnt nekik sem a zebra, sem a gyalogos, sem az, hogy ott állok világító féklámpával. Legtöbbször ilyet a Petőfi-laktanya előtt tapasztaltam, ott mindennapos volt ez, meg a ráfutásos baleset. Egyszer, amikor pont gyalogost engedtem át, a mögöttem érkező csak csikorgó fékkel tudott megállni, az utáni a jövő pedig belerongyolt. Miért nem lehet ezeket az átkelőket belámpázni? A biztonság itt kezdődik, nem a baj után. Ha meghal valaki, akkor azon a vétkes sofőr bebörtönzése hogy fog segíteni? Miért nem védik meg a gyalogosokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!