Elárulta Szanyi Tibor, mi a fontosabb a politikánál

2023. december 24. 15:32

A politikus egy örök igazságra mutatott rá.

2023. december 24. 15:32

Szanyi Tibor komoly gondolatokat fogalmazott meg a Facebook-oldalán. „A politika is fontos, de fontosabb a boldogság! Nos, örömet és boldogságot kívánok mindenkinek a jövő generációjával közösen” – írta a politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. december 25. 08:49
Szanyi Kapitány! Elárulom neked: POLITIKA NEM AZÉRT VAN, MERT "FONTOS"...LENNE. Hanem azért, mert NEM "TUD" NEM LENNI!!! (FOGD FÖL APAFEJ, HA KÉPES VAGY RÁ...ÚGY ÉRTEM: AGYILAG.)
Dunhill67
2023. december 24. 20:05
szanyinál?...nyilván a tömény csak rá kell nézni a fejére
békalepcse2.0
2023. december 24. 19:26
Nálunk a karácsonyi menü szinte semmiben nem különbözik a hétköznapitól, minősegben pláne nem. A család kanasztázik, engem annyira untat a kártya hogy csak nézek ki a fejemből bambán, de még is én szálltam ki a játékból elsőnek.... egy hatalmas puki okán... pedig nem is játszottam... Ilyen karácsonyunk még nem volt. Felöltöztem rendesen, vadászöltöny fatagott agancstő, nyakkendő helyett. A család úgy döntött nincs flancos cipő. Úgyhogy öltöny és a legkényelmesebb házipapucsom...
szarvas-2
2023. december 24. 19:22
A Tibcsi ha iszik is-különb a miFerinknél-ragadt rá ez az,amikor a Váncsa Jenőbácsi táskahordozója volt az átkos pártállamban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!