Egyre biztosabb: országos szinten jön a havazás szombat délután

2023. december 23. 08:44

Csak a délnyugati vármegyékben lesz eső.

2023. december 23. 08:44
null

„A nap második felében ismét mindenütt beborul az ég, és újabb csapadékhullám érkezik” – jelzi előre december 23-ára az Országos Meteorológiai Szolgálat, azok után, hogy pénteken a hegységekben már elkezdett havazni.

Ezt is ajánljuk a témában

Az OMSZ honlapján közzétett prognózis szerint a délnyugati megyékben eső, másutt havas eső, havazás is valószínű. Átmeneti vizes, tapadó hóréteg több helyen kialakulhat – amely elsősorban a magasabban fekvő helyeken, de helyenként akár síkvidéken is vastagabb lehet –, majd délnyugat, nyugat felől lassú enyhülés kezdődik.

Az északnyugati, nyugati szelet többször erős, olykor viharos lökések kísérik. A hőmérséklet a déli órák környékén általában 1 és 7, 8 fok között várható, majd hazánk nagyobb részén visszaesik a hőmérséklet, ám a délnyugati, nyugati részeken tovább enyhül az idő. Késő este 0, +9 fokot mérhetünk.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2023. december 23. 10:41
A bulvárzabáló takonymagyarság által kitermelt mandiner szakmányban hazudik, még akkor is, amikor egy kibaszott hóesésról van szó. Remélném, hogy az OMSZ -es fiúk-lányok helyreteszik majd őket, persze vicc, hogy állami szerveknek az állampárti propagandisták kamu féknyúzainak korrigálására kellene szánni az idejüket, balkáni tempó.... Bugrisék bevezetik majd, hogy 24-én igenis havas nap van, mert a magyarok megérdemlik. Aki mást mond hazaáruló és kész :) Klímaváltozás? Zsidó kamu az nyílván, amivel a magyarra törnek.
Átoperált Kiscsoportos
2023. december 23. 09:36
Decemberben hó ... ez mekkora hír itt ... csak a kiváló gazdasággal ne kelljen foglalkozni! Csak sunyi Bakcigányhordalékok vagytok ...
hivataltaszilo
2023. december 23. 09:20
Plusz 12 fokban holtbiztos a havazás, ugye barmok!? https://www.idokep.hu/elorejelzes/Gy%C5%91r
Sztrovacsek
2023. december 23. 09:10
Seperc alatt pocsolya lesz belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!