Dallal válaszolt Bródy az Egyesült Államokban börtönre ítélt fiával kapcsolatos kérdésekre

2023. december 28. 17:00

Szokatlan üzenetet küldött a zenész az őt megkereső újságírónak.

2023. december 28. 17:00

Ahogy korábban portálunk is beszámolt: San Franciscóban bíróság elé állították, majd két év börtönre ítélték a zenész, Bródy János fiát, Dánielt. A vád szerint az informatikus bosszúból feltörte az őt alkalmazó bank rendszerét, miután kirúgták.

Az ifjabb Bródyt 24 hónapnyi börtönbüntetésre ítélték, valamit arra is kötelezték, hogy fizessen meg 529 ezer dollárt, vagyis 182 millió forintot.

A zenész eddig nem válaszolt a média megkereséseire az üggyel kapcsolatban. Most azonban a hvg-vel kivéltelt tett, és sajátos választ adott a portálnak. Mint írták, a zenész üzenetében mindössze egy link volt található, amely Bródy Három csillag című dalának előadására mutat.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaldvi
2023. december 29. 16:26
de buzis
juppiter
2023. december 29. 14:54
Nem szeretem Bródyt. Azt sem tudtam, hogy van fia. Nem tartozik rám, hogy elítélték. Szerintem, amúgy senkire nem tartozik, Bródy fia nem közszereplő, a dolog nem Magyarországon történt. Erre itt nem is tudom hányadszor ezen csámcsognak sokan. Ez azért kicsinyes, kínos. Hogy úgy mondjam, prolitempó. Pedig ez a Mandiner volna.
flesh ripper
2023. december 29. 08:16
Előveszi a picuri hangolatlan nylon-ukulele-jét a lánglelkű polbites Bródy művész úr és szokásos, zseniális gitárvirtuóz előadásával végigkalapozza Újlipóciát! Összegyűlik majd a váltságdíj a "meghurcolt" fiacskájának, aki eredetileg a Gázában akarta megheckelni a Hamász alagutakat, de Orbán megcenzúrázta nemes szándékát. Szabadságot az icuri-picuri Bródynak és le az Orbán-diktatúrával!
Krupp Skya
2023. december 29. 06:33
Hamu szürke lett mára a megkopott arcom. Tanácsköztársaságért folytatom ÁVH-s harcom A fene essen mindenkibe belé Aki nem fordul arccal az ÁVH felé. Mert a személyi igazolványom még mindig jólszól Uniós fing szél a tökömön őszre váltott szőrt borzol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!