Verhofstadt a negyedik kétharmad után megfejtette a magyar néplelket: „Szerencsére a magyarok Európát választják az antiszemita Orbán helyett”

2023. november 21. 17:55

A liberális politikus felháborodott a nemzeti konzultáción.

2023. november 21. 17:55

Guy Verhofstadt egy a magyar nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátot osztott meg az X-oldalán, amelyen Ursula von der Leyen és Alex Soros látható a következő felirattal: „Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!”

A liberális EP-képviselő a bejegyzésében „botrányosnak” nevezte a plakátot, majd megjegyezte, „Szerencsére a magyarok nagyon jól tudják, hogy az EU-tagság szabadabbá, és nem korlátoltabbá teszi őket... és Európát választják Orbán veszélyes putyinizmusa és antiszemitizmusa helyett!”

Érthető, hogy a liberális politikusnak nem tetszik a plakát üzenete, az viszont kevésbé megmagyarázható, hogy a Fidesz legutóbbi kétharmados győzelme után miért gondolja úgy, hogy a magyarok inkább Európa-, mint Orbán-pártiak. Az antiszemitizmus-vád pedig teljességgel érthetetlen.

Nyitókép: X/Guy Verhofstadt

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. november 24. 06:12
Idióta fogtündér magyar nép nevében ne ugass ,Orbánt nép választotta . Orbán és a magyarok összetartoznak.
Intar
2023. november 22. 13:33
Verhi hülyébb mint barki gondolná.
istvanpeter
2023. november 22. 12:47
Súlyos pszichiátriai eset a Pasas!
nnjohn
2023. november 22. 08:35
A magyarok sokkal európaibbak, mint te , te zilált fogsorú, zsíros hajú imperialista LNG ügyletes kretén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!