Upsz, nagyon sajnáljuk, hogy véletlenül teljesen megsemmisítettük a Mi Hazánkat!

2023. november 18. 05:48

Csütörtöki sajtóhibánk tényleg nem volt szándékos, de azért ne tessék már tőlünk ennyire megrémülni, vitéz betyár urak. „Primitív és aljas lejáratás”, na persze.

2023. november 18. 05:48
NOVÁK Elõd
Kohán Mátyás
Kohán Mátyás

Csütörtöki nyomtatott számunkban súlyos sajtóhibát szúrt ki a 444. Magától a Mi Hazánk valószínűleg nem szúrta volna ki, mert – mint L. Simon László a minap elmondta – nem mindenkinek kenyere arrafelé az olvasás; de sebaj,

minőségi konzervatív sajtót még a 444 tolmácsolásában is jobb olvasni, mint sehogy.

Így derült ki, hogy Közélet rovatunk Gúzsba kötve is táncolni című cikkében munkatársunk figyelmetlenségből a Mi Hazánkra nézve sértő gúnygrafikát helyezett el a párt valódi logója helyett. Hogy a sajtóhiba egyáltalán nem volt szándékos, azt – főszerkesztőnk bocsánatkérése, a cikk javítva megjelenő digitális verziója és a Magyar Jelen megkeresésére küldött tisztázó nyilatkozat mellett – mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ilyen alattomos gúnyolódásra minálunk semmi szükség. Ha bármely szerzőnknek gúnyolódni támad kedve, gúnyolódhat csípős publicisztikában a magyar politikai aréna bármely pártján.

Ezt is ajánljuk a témában

Gúzsba kötve is táncolni

Egyre nyilvánvalóbb: a szivárványkoalíció tagjai hiába vannak együttműködésre ítélve az önkormányzati választáson, az uniós voksolás miatti rivalizálás, a pozíciófoglalás, a többiek kiszorításának kényszere, valamint az egyéni ambíciók állandósítják a konfliktusaikat.

Ha a Mi Hazánkat mihasznáknak, magát a kifejezést pedig viccesnek tartottuk volna, ezt rég megírtuk volna már.

Nem félünk mi az ilyesmitől, nem bújtatjuk az értékítéletet infografikába. Erre tartjuk a Vélemény rovatot.

De azt azért nem gondoltuk volna, hogy az ország közrendjét helyreállítani, a megbolondult világot hózentrógerénél fogva gatyába rázni, s a magyar határon a honvédséget bevetni kívánó, vídiakemény jobbos betyárpárt lelke törékeny, mint a woke hópehely. Hogy mennyire törékeny? Olyan törékeny, hogy Kisberk Szabolcs, a Jobbik-pártsajtó főnöke, majd a Mi Hazánk párt sajtófőnöke könnyekkel áztatott közleményben gyászolja a botrányos eset után pártja általunk porba tiport becsületét.

Sajtóhibánk állítása szerint a Mi Hazánkat „a balliberálisoknál is aljasabb módon támadja”,

szegény, szerencsétlen vasgyúró áldozatpárt „primitív és aljas lejáratás” áldozatául esett,

kollégáink pedig „a kormánypártokat a végletekig kiszolgáló, magukat tévesen újságírónak képzelő pártmunkások”, mert elszúrtak egy infografikát – mondja a pártmunka ügyében öles priusszal bíró Kisberk, aki emellett „az olvasók sunyi manipulálása, szándékos félretájékoztatása” vádpontokban is vétkesnek lát bennünket.

Az ég szerelmére, nagyon sajnáljuk, hogy egy sajtóhibával teljesen megsemmisítettük a Mi Hazánk maradék önbecsülését! De mégse tessék már tőlünk ennyire megijedni, betyár urak. Találkoznak még a pártszerű működés rögös útján egy konzervatív lap figyelmetlenségénél vérszomjasabb ellenségekkel is.

Ha már minket sem győznek cérnával, velük ugyan mihez kezdenek majd?

A Betyársereg pártjának széles honfimellén igenis férjen el egy ilyen kis véletlenül kilőtt tollaslabda; pártszíveket összetörni azért nem ezzel a fegyverosztállyal szokás. „Primitív és aljas lejáratás”, na persze. „A kormánypártokat a végletekig kiszolgáló, magukat tévesen újságírónak képzelő pártmunkásokról” meg majd mesél igény esetén élőszóban Mező Gábor, ha történetesen őt sem olvasták. Egek ura, ne játsszák már itt a disznófejű primadonnát, kezeljék a helyén a dolgokat! Anyámasszony betyárjaiból semmi szüksége többre a hazának. Nyalogassák kicsit a sebeiket, aztán ha ráérnek, találkozunk a páston.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

 

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virtuticonfido
2023. november 27. 00:39
Nyomorult kohanita takony.
pesszimista
2023. november 19. 07:31
Nem vagyok a Mi hazánk híve , de most Kohánnak kiütközik a szolga lelkűsége. Mint a legtöbb politikusnak Durónak is vannak cikk -cakkjai. Más estben ezek sokkal nagyobbak , de arról mélyen hallgat.
paater-gregor
2023. november 18. 23:39
Nem lenne érdemtelen, ha e Mi Hasznák ezek után e matyót jól fejbe ... kólintanák.
megfejtô
2023. november 18. 15:02
Mi Hazánk Jobbik 2.0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!