Úgy lázadnak Gyurcsány ellen, hogy közben újra és újra szövetséget kötnek vele

2023. november 26. 07:20

Kb. ennyire hiteles az ellenzék.

2023. november 26. 07:20
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ezt már nyugodtan hívhatjuk »Momentum csapdának«: Ezek a szerencsétlenek és a vonzáskörzetükben lézengő politikai ritterek folyamatosan a megújulást emlegetik, mint valami varázsszót; ám hiába mondják el akár naponta százszor is, az úgy tűnik, hogy nem hat.

A Gyurcsány képében megjelenő politikai sárkány, gonosz vasorrú bába vagy valami ilyesmi csak nem tűnik el, és úgy tűnik a közvélemény-kutatásokból, hogy nem is fog. 

Szóval úgy lázadnak Gyurcsány ellen, hogy közben újra és újra szövetséget kötnek vele.

Kb. ennyire hiteles az ellenzék. Mint minden választás, a 2024-es is arról szól, hogy visszajönnek -e a 2002-2010 közötti kudarcos évek.”

Kapcsolódó:

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hadházy Ákos

Facebook

Idézőjel

Így nagyon nehéz lesz, de viseljék ennek felelősségét azok, akik ezt az alkut nyélbe ütötték!

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 27. 15:45
Úgy lázadnak Brüsszel ellen, hogy közben újra és újra becsicskulnak a segge alá
llnnhegyi
2023. november 27. 14:01
Az ellenzék válságban van. Legfőbb oka ennek az Apró klán nemzetrontó tevékenysége. Jeles képviselőik: A Gyurcsány házaspár! SZDSZ trutymóval leöntve. Lehet okoskodni, felesleges! Nézzenek szét, láthatják. Tehát le a komenista maradványokkal! DK MSZP Jobbik pártokkal!
Palatin
2023. november 27. 11:20
Rákosi hamvait Gyurcsány csórhatta el, valószínüleg azért, hogy Rákosi hamvainak birtoklása révén próbálja felépíteni és igazolni hatalomra lépésének legitimitását, jogfolytonosságát. Egyes népek történelemében voltak ilyen esetek, most megpróbálja Fecó e módszert domesztikálni. Azok voltak a régi szép bolsi idök, amikor RÁKOSI PIROS FARKASAIT felváltották KÁDÁR APRÓ DÖGEI. Ezt a korszakot akarják most visszahozni GYURCSÁNY FEKETE VADAI. Ezzel persze a kép még nem teljes. Mert van nekünk egy gögös, önhitt, arrogáns bolsevik fúriánk is, az Apró-Dobrev uralkodóház leszármazottja, a kommunista markotányosnö Klára asszony. Tehát az ellenzékkel nem csak a kommunizmus éledne újra, hanem a feudalizmus is.
Palatin
2023. november 27. 11:16
A minap borozgatás közben megkérdeztem Jani bácsit, a Nyírségben fekvö Pusztacsörömpösi öregek otthona "Fogatlan Analfabéták Klubjának" (röviden FAK) örökifjú (86) tagját, hogy mi a véleménye az ellenzékről, Gyurcsányról, Dobrevröl...: "Hát fiam, én biz az ellenzéket a főnökével együtt leginkább egy olyan jószághoz tudnám hasonlítani, amelyik se nem igavonó, - mert ahhoz gyenge - , se tejet, gyapjat, tojást, prémet nem ád, a bőre ugyan vastag, de cserzés közben szétmálik, és különben sem mutatós, legfeljebb a trágyadombon használt csizma talpának jó A húsa élvezhetetlen, a csirkefarháttal nem vetekszik. A házat nem örzi, egy darab kenyérért beengedi a gyütt-ment idegeneket, egeret nem fog. Ugyanakkor rengeteget zabál, és nem is akármit. A legelőn csak finnyáskodik, fintorog, gyakran betör az éléskamrába az ablakon keresztül, a suta fejével, pedig mindig nyitva van az ajtó. Az igaz, hogy legalább nyávogni, mekegni, ugatni tudnak, csakhogy ezeket is akkor csinálják, amikor nem kéne"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!