„Szó szerint befostam, annyira lesokkolt, hogy ilyen felháborító plakát létezik” – Azahriah Párizsból szólt be Dúró Dóráéknak

2023. november 12. 22:05

A zenész ott is a magyar gyermekvédelmi törvénnyel volt elfoglalva.

2023. november 12. 22:05
null

Azahriah egy tütüben látható férfit ábrázoló plakátot fotózott le Párizsban, amelyet meg is osztott Instagram történetében, a következő szöveggel: 

„Kedves Mi Hazánk Mozgalom! Ezt a plakátot láttam Párizsban és szó szerint befostam, annyira lesokkolt, hogy ilyen felháborító plakát létezik. (…) Köszönöm nektek, hogy otthon ilyen nem fordulhat elő.” 

A bejegyzéssel feltehetően arra reagált, hogy Dúró Dóra nemrég felszólalt a Nemzeti Múzeumban látható Sajtófotó kiállítás ellen, amiért LMBTQ-fotók is bemutatásra kerültek. A kiállítást viszont kiskorúak is látogathatták, ami szembe megy a gyermekvédelmi törvénnyel.

Forrás: Instagram/paulsonati

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 14. 18:46
Dórika a darálód kéznél már?
Unknown
2023. november 13. 20:49
Azi, inkább énekelj, ne politizálj! Vagy, ha nem akarsz gyereket, tarts kiskutyát.
kubota2
2023. november 13. 13:55
Ennek a kretén nyomorultnak gőze sincs a gyermekvédelmi törvényről, de böfögni tud róla. Talán egy értelmes 6-7 éves is el tudná neki magyarázni, nem túl bonyolult... Naja, minden semmirekellő ökörnek kell a szavazati jog.
Gullwing
2023. november 13. 11:42
Z generációs selejt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!