Schiffer azzal tolja most éppen a FideSS szekerét, hogy elérte a debreceni akkugyár katasztrófavédelmi engedélyének megsemmisítését

2023. november 29. 18:56

Ha elmenne kordont bontani, vagy csinálna nulla új információból egy sorosozás szintű propagandavideót, akkor igazi demokrata lenne.

2023. november 29. 18:56
Hont András
Hont András
Facebook

„Szóval a Schiffer azzal tolja most éppen a FideSS szekerét, hogy elérte a debreceni akkugyár katasztrófavédelmi engedélyének megsemmisítését. 

Bezzeg, ha elmenne kordont bontani, vagy csinálna nulla új információból egy sorosozás szintű propagandavideót, akkor igazi demokrata lenne.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Így nyomta le a CATL az egész világot

Sokan még mindig nem értik, hogyan válhatott Kína az elektromosautó-ipar császárává. Egy frissen megjelent könyv a világ legnagyobb akkugyára, a Debrecenben építkező CATL történetén át mutatja be a sikerreceptet.

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
repulok
2023. december 30. 21:38
brrrr, Hont és Schiffer a két highness, okádék elit...
alexandrosz-2
2023. december 02. 17:22
Szakasits schiffer egy bukott politikus, aki a kommunista zsidó családja vagyonának és kapcsolati hálójának köszönhetően lehetett libsi zsidónak álcázott kommunista zsidó a gengszertválátást követően is. A NULLA felelősségre vonásnak hála. Ezért a szavai szart sem érnek, ahogyan maga szakasits schiffer sem. Kizárt dolog, hogy a náci rezsim bukása után akár 80 évvel is is náci családi felmenőkkel, nácik által rabolt vagyonnal bármire vihetné a világban. De sajnos a zsidó bármit megtehet, akkor is, ha kommunista gyilkos, vagy azok örököse. Szakasits schiffer takarodj a közéletből, a médiából!
Namond
2023. november 30. 19:20
Így segítik egymás karrierjét a rokonok. Mintha cikiznék, pedig ellenkezőleg.
italosiparos
2023. november 30. 18:05
Simogasd csak nyugodtan a Siffert,aztán bukjatok egymás faszára és forogjatok amíg világ a világ.Amíg van munkalehetőség az felfelé hajtja a béreket.Az meg hogy be kell tanulni a munkába csak egy olcsó kifogás.Szerintem az emberek nagyon kis hányada dolgozik abban a"munkakörben"aminek tanult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!