Piroson flangált át a gyalogos, és még neki állt feljebb (VIDEÓ)

2023. november 03. 10:52

Nekilátott magyarázni a sofőrnek, aki egyébként teljesen szabályosan közlekedett.

2023. november 03. 10:52
null

Az ember, ha közlekedik, akkor be kell tartson néhány szabályt, a saját és mások biztonsága érdekében. Nem így gondolkodott erről a Budapesti Autósok videófelvételén szereplő gyalogos. Az eset a videóhoz fűzött leírás alapján Kőbányán történt, ahol a sofőr  ugyanis a Kőrösi Csoma Sándor útról letérve vészfékezésre kényszerítette egy gyalogos a gyalogátkelőnél.

A probléma csak az, hogy a gyalogosnak piros volt a lámpája.

Ennek ellenére heves gesztikulálások közepette megpróbálta meggyőzni a sofőrt, hogy bizony ő semmiben nem hibás.

A felvétel itt tekinthető meg:

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tara Verde
2023. november 03. 21:51
A felvétel 23:12-kor történt. Minden autós tudja, hogy éjfélhez közeledve kevés a gyalogos, de aki az utcán van, annak jó része piás, ergo kiszámíthatatlan. Ennyike.
need-info
2023. november 03. 20:00
Minden cikkből kettőt csináltok?
GrumpyGerald
2023. november 03. 17:34
Ha még dudálni is mert volna, meg is rugdossa a kocsit. Ma már én se merek dudálni a piroson átmenő gyaologosra (napi több eset), mert faszom fogja azt fürkészni az ábrázatokon, melyik buckalakó fog úgy felháborodni az őt ért sérelmen (hogy ti. az életveszélyes+pofátlan szabálytalankodását szabályos dudaszóval díjazzák), hogy a kocsin tölti ki fékevesztett dühét!
P.Béla
2023. november 03. 13:30
A Budapesti Autósok hatásvadász, támogatókat reklámozó, a semmit vagy jelentéktelent tupírozó, ismételgető, hogy valaminek látsszon, videóitól mindig felmegy a pumpa. A tartalom az más kérdés. Lehet valóban felháborító, nap mint nap előforduló a közlekedésben, de a stílusuk hergelő, a közlekedők csoportjai között viszályt szító, agresszív, tenyérbemászó. Még a zene is indulatokat szító, profi módon tömegeket hisztérizáló. Károsabb mint egy, az általuk bemutatott közlekedési esemény. Olyan, aminek semmi helye egy normális társadalomban. Tegyünk az ilyenek ellen! Kerüljük a rendszeresen nagyhangú, bicskanyitogató címekkel és tartalommal versenyző médiát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!