Orbán rendre ellopja a show-t

2023. november 13. 11:42

Megjelenésére a belga fővárosban, kijelentéseire újságírók tömege kíváncsi, ami persze nem meglepő.

2023. november 13. 11:42
null
Németh Péter
Németh Péter
Hírklikk

„Azt mondja Orbán Viktor, még pénteken a saját rádiójában (Kossuthnak hívják, de csak megtévesztésből), hogy Brüsszelnek fogalma sincs a magyar életről. Meglehet, hogy ez így van, de nekünk sajnos van.

Ezzel együtt, persze Brüsszel sem egészen más planéta, a hírek talán oda is eljutnak, de az kétségtelen, hogy nincs részük a magyar kormányfő által teremtett szóbeli Kánaán élményéből. Nem gondolnám, hogy Brüsszel – legyen az bárki – megállás nélkül bújja az Orbán-szövegeket; ha így lenne már kitiltották volna a belga fővárosból. Halmai Katalin, a Népszava brüsszeli tudósítója elmesélte, hogy az EU vezetése először és utoljára akkor akadt ki Magyarországra, illetve a magyar vezetésre, amikor ellenséges plakátokkal szórta teli Magyarországot. Egyébként nem nagyon érdekli „Brüsszelt” a magyar kormány folyamatos elégedetlensége, mindaddig biztosan nem, amíg amúgy szépen beáll a sorba, és megszavazza, amit kell.

Annak ellenére sem érdekli az EU vezetését, hogy mi hangzik el Orbán szájából, hogy – ugyancsak Halmai Katalintól hallhattuk –, a magyar kormányfő rendre ellopja a showt mások elől. Megjelenésére a belga fővárosban, kijelentéseire újságírók tömege kíváncsi, ami persze nem meglepő: mindig tud valami váratlan dologgal előállni.”

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 17. 17:47
Európa bohóca,Magyarország szégyene.🤮
Palatin
2023. november 17. 12:04
Ezek a Németh, Bartus, stb. féle komcsi ivadékok, Gyurcsány-mócsingok, ma már nagyon nem lelik a helyüket az identitásukat újra megtalált és azt megélö magyarok világban. Bosszúságukat, frusztrációjukat aztán a legképtelenebb és leggusztustalanabb formában élik meg és fejezik ki, szinte csurog a szájukból belsö lelki sebeik gennyes váladéka. Kissé már földöntúlinak is tünnek a megposhadt bolsevik lelkületükkel.
Palatin
2023. november 17. 12:02
Németh Péter azt állítja, hogy nyomorog. Azt nem tette hozzá, hogy testileg-e vagy lelkileg. Ez utóbbi valószínübb, mert ezek a nemzetgyalázó semmittevök soha nem dözsölhettek úgy mint éppen manapság. Figyeljétek meg, az ilyen Németh-féle mélybolsevikok arcát. Bizonyisten lerí róluk a belsö lelki sunyiság, obszcénság, alpáriság, közönségesség, frusztráció. Teljesen átalakul az arcuk, belsö indulataiktól. Ez ellen nem lehet mit tenni, itt már botox se segit, a sunyi, aljasság ráncait csak az elmúlás fogja majd egyszer kisimítani a maga módján. Igen, VAN OLYAN, HOGY KOMMUNISTA ARC. Tedd egymás mellé pl. Gyurcsány, Jakab, Németh, Varju stb. fotóját, és csóváld a fejedet. Senki nem esne abba a tévedésbe, hogy pápaválasztó bíborosok fotóját látják. A belsö alantas indulatok kiülnek az arcukra.
pulsarito
2023. november 17. 11:22
Talán azért kíváncsiak rá, mert van érvényes mondanivalója, ami érdekli az embereket! És nem olyanokat hazudozik, mint pl. Leyen asszony, hogy az oroszok a nyugati mosógépből szerelik kik a chipeket! Ja és persze nagyon el is van szigetelődve! Képzeld el mi lenne, ha nem lenne elszigetelődve?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!