Növekedéssel nem lehet számolni jövőre sem

2023. november 14. 15:15

Így jövőre is csak az adósságot toljuk és növeljük magunk előtt.

2023. november 14. 15:15
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Megjelent a friss GDP-adat, a technikai recesszió véget ért, de a visszaesés így is nagyobb lett, mint amire az elemzők számítottak, azt pedig biztosra vehetjük, hogy éves átlagban nem fogunk a nulla fölé kerülni az idén. Ellentétben a miniszterelnök »bal kezének«, Nagy Mártonnak a kijelentéseivel növekedésre nem lehet számolni jövőre sem, ugyanis ahhoz kellenének az uniós források, s az európai bank 1 százalékos hitele, a 7 százalékos piaci hitelek helyett. Így jövőre is csak az adósságot toljuk és növeljük magunk előtt. 

A pénzhiány persze Orbánnak is okoz majd problémákat, hiszen egyre kevesebb lesz az ellopható összeg. Az eltüntetésük is egyre problematikusabb az u.n. »orosz kémbank« bukásával. Azt írtam, hogy úgynevezett. Valójában – ellentétben a sajtó általános megfogalmazásával – ez nem »kémkedésre« szolgált. Arra annyi diplomatát küld egy-egy ország, amennyit akar. Ez a bank a magyar oligarchák kiszolgálására született. Ugyanis nem a »SWIFT« rendszeren keresztül mozgatta és juttatta el a pénzeket olyan országok bankjaiba, amelyek nem szolgáltatnak adatokat a nemzetközi rendszerbe.

Nem tévedhetek túl nagyot, ha azt állítom, hogy száz milliárdokat pumpáltak ki ezen az úton láthatatlan számlákra a kormányközeli milliárdosok. Ezt az Unóban is látták, tudják. Ehhez pedig nem fogják odaadni az európai polgárok pénzét.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. január 08. 18:08
Minden évben ment a huhogás 2010 óta, hogy á dehogy is itt nem jó semmi! A tényeket meg bárki megnézheti a Google segítségével.
nnjohn
2023. november 17. 10:30
Az USA-ról nem is beszélve, ahol az 1 amerikaira jutó államadósság 22 millió forintnyi, miközben 1 magyarra 4 millió forint jut. A magánemberek adósságáról nem is beszélve, mert Amerikában gyakorlatilag mindent hitelre vesznek. Magyarországon az egyik legalacsonyabb az uniós országok között a magánemberek adóssága.
nnjohn
2023. november 17. 10:26
BezzegRománia !! Ugye Lacika !!!!???? Ők aztán tudják, hogyan nem kell eladósodni !!! Ja, dehogy. Az idétlen románjai hitelből emeltek béreket, igy most 40 %-al több már a bruttó államadósságuk, mint a jelenlegi magyar, miközben 2004-ben még a magyar volt KILENCSZER több a románnál !!!!
Dunhill67
2023. november 15. 20:54
ez a zsírdisznó is (újból) előkerült....és kiszólt a lyuk a gödörből
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!