Nem indul újra a Magyar Orvosi Kamara elnöki pozíciójáért Kincses Gyula

2023. november 15. 06:40

Visszatér a nyugdíjas életbe.

2023. november 15. 06:40

A MOK jelenlegi elnöke, Kincses Gyula a szervezet Facebook-oldalán jelentette be kedd este, hogy nem indul el többször a kamara elnöki posztjáért, helyette folytatja nyugdíjas éveit.

„Bő négy éve az Újratervezés csoport hívására hagytam fel a nyugdíjas élettel, hogy közösen kezdjük el a Kamara megújítását, újraélesztését”

 – kezdi a rövid búcsúlevelet, amelyben leírja, ez idő alatt sikerült teljesíteniük a MOK két legfontosabb célkitűzését, és „a MOK-ot kihoztuk az árnyékból, a közélet és az egészségpolitika ismert és elismert szereplőjévé tettük”.

Döntését azzal indokolta, hogy a következő években „a folytonosságot biztosító, de új, dinamikus, a tagokhoz közebb élő elnökre van szükség”.

Végül hozzátette, bár visszatér a nyugdíjas életbe, ha az új elnökség igényli szakmai segítségét, örömmel együttműködik velük.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2023. november 15. 15:00
Retek komcsi! Eddig sem kellettél volna..........
tapir32
2023. november 15. 10:50
Van egy optimális szakember/beteg arány. Mindaz ami, rontja ezt az arányt az, magasabb halálozásra és az egészségkárosodottak számának növekedésére vezet. A hálapénz eltörlése ebbe az irányba hatott. A magyar eü. jelen helyzetében erkölcstelen álláspont volt a hálapénz elleni harc. Az ellátás biztosítása lett volna a feladat. Az ellátatlan és/vagy rosszul ellátott területeken élők másodosztályú állampolgárok lettek. A pénzük, munkájuk nem ér annyit mint a többieké. Az optimális szakember/beteg aránytól való eltérés a fentieken túl meg is drágítja az eü. ellátást. A tudatlanságára még büszke is. A balliberális eszme leépíti az agyat az Alzheimer-kórhoz hasonló módon! /A szakápoló is szakember./
tapir32
2023. november 15. 10:38
Soha nem szabadott volna megválasztani! Tudatlan, kártékony, demagóg, DK-s. Csak kárt okozott!
KBA98
2023. november 15. 10:20
Jól teszi! Undorító dolog, amit művel, bár a régi sem volt szuper, de ő -0!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!