Megérkezett a télbe Orbán Viktor

2023. november 01. 16:05

„0 fok, hóesés. Itt már tél van” – fogalmazott a magyar miniszterelnök Kazahsztánban.

2023. november 01. 16:05

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: Orbán Viktor miniszterelnök Kazahsztán fővárosába, Asztanába utazott, ahol hivatalos kétoldalú találkozóit követően részt vesz a Türk Államok Szervezete 10. csúcstalálkozóján – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán. Erről itt írtunk bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Itt már tél van

Kazahsztáni érkezése kapcsán Orbán Viktor közösségi oldalán is megosztott egy fotót, melyhez azt írta:

0 fok, hóesés. Itt már tél van.”

Mutatjuk az említett bejegyzést:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2023. november 02. 04:11
Ködmönt ölt a zömök török: „0 fok, hóesés. Itt már tél van.”
Zjzj
2023. november 01. 21:49
“A ma vállunkra nehezedő csődtömeg egyenes következménye annak, hogy vérbe fojtották forradalmunkat, és visszakényszerítenek bennünket abba az AZSIAI zsákutcába, amelyből most újra megpróbálunk kiutat találni” Ezt mondta 1:1ben zorban Nagy I temetesen. Most meg visszavezet minket azsiaba?! Normalis ez meg a rohadek csurhe tamogatoi?!
need-info
2023. november 01. 21:45
Világkörüli túrnén van épp...
altercat1
2023. november 01. 19:36
Nna, a moslékos libbant szopócsicska bőgőmajmokat megint kivezényelte a gazdi... Nyomás visszafizetni a rezsikülönbözetet '13-ig, ne kelljen "Orbán piszkos pénze"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!