Itt az idő megvédeni a magyar szuverenitást!

2023. november 21. 15:39

Brüsszelben ugyanis most igent mondanak a háborúra, a migrációra, a genderpropagandára és az idegen országokból érkező bevándorlókra.

2023. november 21. 15:39
Orbán Viktor, a Fidesz újraválasztott elnöke, miniszterelnök a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

„A szuverenitás megvédését nevezte a kormány előtt álló egyik legfontosabb feladatnak hétvégi, a Fidesz kongresszuson tartott beszédében Orbán Viktor, miniszterelnök. A kormányfő szerint Brüsszelből, Washingtonból és a Soros-világból is támadják azt, így a legfontosabb feladat, hogy megvédjük. Miért ennyire fontos ez most és hogyan tehetünk érte mi magunk is?

Orbán Viktor beszédének másik üzenete az volt, hogy Magyarországnak el kell utasítani a brüsszeli modellt, amely káoszba és válságba taszítja az Európai Uniót. Brüsszelben ugyanis most igent mondanak a háborúra, a migrációra, a genderpropagandára és az idegen országokból érkező bevándorlókra. Mi magyarok viszont ebből nem kérünk, ahogyan azt több parlamenti választás, népszavazás, közvélemény-kutatás és nemzeti konzultáció is világossá tette. Fontos üzenete volt Orbán Viktor beszédének ugyanakkor az is, hogy Magyarországnak nem szabad egy »nem országgá« válnia, amely mindig csak elutasítja azt, ami Brüsszelből jön.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 22. 10:05
Semmit nem védtetek meg soha. Nem azt kell figyelni, mit hazudoztok, hanemazt, amit csináltok. Megszavaztátok: - ursulát, borellt, meg a többi komisszárpatkányt, navracsicskástól, - a 7 éves költségvetést, a covid hitelt, az ukránok pénzelését tízmillirdokkal, - 11 szankcióscsomagot és pártucat szankcióhosszabbítást, - a CEU-t judapestre, a soros ügynökök szabad tombolását, pénzelését a CIA által, - a finn nato csatlakozást. Semmit nem ér a szavatok, megzsarolt gyáva, vétótlan, szar csicskák vagytok.
llnnhegyi
2023. november 21. 18:23
Magyar katonai konvoj vonul be jövő februárban Csádba. Csád melyik felének szuverenitását védjük puskával? Kik lesznek azok a szerencsétlenek? Az elnök hívta őket, mondják! Kádár János is behívta az orosz katonákat!! Összetűzésért ki lesz a felelős? Halottainakat ott temetik el? Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszter őrült! STOP CSÁD! STOP WAR!
AROON
2023. november 21. 16:51
Megint a libsibérencek kedvenc cikke! Szánalmas a vergődésűk, és nagyon alpári! Igaz az IQ amit képviselnek, sem egetverő!
Claudius1
2023. november 21. 16:30
Lépjetek mi mocskok. Egyszerű. Kormányhatározat kell csak hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!