Így üvöltik Orbán Viktor nevét a Carson Coma koncertjein

2023. november 04. 09:25

A zenekar nyáron David Pressman kerti partiján is zenélt.

2023. november 04. 09:25

A kormányellenes kiállását nyíltan is hangoztató Carson Coma zenekar YouTube-csatornáján osztott meg egy rövid videót, amelyen a „Feldobom a követ” című számukból az Orbán Viktort idéző sort „megénekeltetik” a zömében tizenévesekből álló rajongóikkal. 

A videót ide kattintva tekinthetik meg!

A zenekar frontembere, Fekete Giorgio egy korábbi interjújában humorosan kifejtette, hogy tudatosan politizál és hogy stróman akar lenni, máskor pedig a ferencvárosi szivárványpad kapcsán humorizáltak, elmentek David Pressman amerikai stílusú LMBTQ-kerti partijára zenélni, aztán pedig „a homofóbok buzik” pólóval lépett fel Fekete a Szigeten.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. november 05. 22:39
Egyáltalán mi az hogy "Carson Coma"? A Róka komának legalább értelme van. És mi az hogy Fekete "Giorgio"? És egyáltalán! Régen legalább tudtak zenélni, meg tudtak egy normális nevet kitalálni. Ma már elég egy "együttesnek" az, hogy buzik, és utálják az Orbánt? Ennyi? Most komolyan, ezt tudják csak?
konfucius
2023. november 05. 13:13
Szerelmes belé. Mint a Daniella Freund.
AnarchyInTheEU
2023. november 05. 10:26
Nyomokban zenét is tartalmaz.
bagira002
2023. november 05. 09:53
Sok ingyenélő számolhat ha Gyurcsány klán győz maguk alól húzzák ki a jólétet még a betevő falatot is szátokból kiveszi .. Gyurcsányné elvtársnő minden családi kedvezményt ingyen juttatásokat eltörül határt megnyitná gáz betiltja a palesztin terroristákkal az országot megtölti , mehettek az ukrán lövészárokba vagy palesztinokhoz bérgyilkosnak . Vége lesz abból jólétből megélni hogy az utcán véres szájjal üvöltitek ,,Orbán takarodj,, . Guruló dollárok csapok bezárnak . Ferko a brüsszeli urasághoz igyekszik havi 5 millió forintért 5 évet elbohóckodik , 61 éves nyugdíj előtt a nyugdíját megdobja egyéb ingyen juttatásokkal .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!