Igaz beszéd. Igaz ország

2023. november 14. 09:59

A Momentum folytatni kívánja azt a kőkemény munkát Európában, amit az elmúlt 4 és fél évben végeztünk.

2023. november 14. 09:59
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A Momentum a 2017-es megalakulása óta ugyanazt mondja: ennek az országnak egy új politikai generációra van szüksége, ami egy új politikai kultúrát teremt.

Donáth Anna, a Momentum EP-listavezetője a párt Küldöttgyűlésén tartott beszédében azt mondta, a kormányváltáshoz három feltételre van szükség: a kormánnyal elégedetlen többségre, kormányzóképes ellenzékre és hitelességre. Mi azon leszünk, és az a mi feladatunk, hogy a következő hónapokban bemutassuk, hogy a Momentum az egyedüli hiteles ellenzéki ajánlat, amely az igazság kultúrájának nevében folytatni kívánja azt a kőkemény munkát Európában, amit az elmúlt 4 és fél évben végeztünk.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kovács András

Facebook

Idézőjel

Sakk-mattot adott magának.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. november 29. 12:21
6-8% támogatottság. Az LMP 2% Az MSZP és a JOBBIK 3-3% Nem kéne már pártegyesülni végre ?
Palatin
2023. november 19. 17:06
Minap borozgatás közben megkérdeztem Jani bácsit, a Nyírségben fekvö Pusztacsörömpösi öregek otthona "Fogatlan Analfabéták Klubjának" (röviden FAK) örökifjú (86) tagját, hogy mi a véleménye az ellenzékről, Gyurcsányról, Dobrevröl stb.: "Hát fiam, én biz az ellenzéket a főnökével együtt leginkább egy olyan jószághoz tudnám hasonlítani, amelyik se nem igavonó, - mert ahhoz gyenge - , se tejet, gyapjat, tojást, prémet nem ád, a bőre ugyan vastag, de cserzés közben szétmálik, és különben sem mutatós, legfeljebb a trágyadombon használt csizma talpának jó. A húsa élvezhetetlen, a csirkefarháttal nem vetekszik. A házat nem örzi, egy darab kenyérért beengedi a gyütt-ment idegeneket, egeret nem fog. Ugyanakkor rengeteget zabál, és nem is akármit. A legelőn csak finnyáskodik, fintorog, gyakran betör az éléskamrába az ablakon keresztül, a suta fejével, pedig mindig nyitva van az ajtó. Az igaz, hogy legalább nyávogni, mekegni, ugatni tudnak, csakhogy ezeket is akkor csinálják, amikor nem kéne"
Palatin
2023. november 16. 10:28
A velejéig korrupt, nemzetellenes, áruló dollárellenzék vádolja a Fideszt? Az egyetlen pártot, amelyik Magyarország érdekeiért dolgozik. Bruhahahaha..... No elmentek ám a búsba! Különben is.... Pukkadj meg te kis genetikailag is bolsevik pulyka... Csak Donáth apó kezét figyeld, Az nök között nagy pánikot kelt. Bár szoknyák alatt fürgén matat, Göze sincs már, hogy mit kutat. Kislánya egy ádász bajkeverő, Mint példaképe Rákosi és Gerő, Nö létére van benne pusztító erő, Az unió zsoldjába nagy ricsajt ver ő.
Palatin
2023. november 16. 10:24
Cseh Kata csúfos "politikusi" pályát mondhat magáénak. Botmixeres angyalcsináló, újgazdag, csalárd milliárdos szerepében robbant be a globál-libernyák brüsszeli kutyaólba, ahol Verhofstadtnál csinálta a PhD-jét, abból a témából, hogy "How to prevent a well-functioning political system from surviving." Több figyelemreméltó tanulmányt is írt kedvenc témájáról, a magzatelhajtásról. Ehhez tanumányozta a két világháború között Zalában a alkalmazott népi módszereket. De végül aztán hamis környezetvédelmi hiedelmek miatt kedvenc módszerénél a botmixernél kötött ki. Egyik nagy port felvert tanulmányának címe: "How abortion can serve the happy future of humanity.", amiért Aranykoporsó-díjat is kapott. Persze nem ezekböl az aprópénzekböl él. Az EU-parlament tagjaként hozzáférése van a korrupció különbözö modern sokszínü változataihoz, amelyeket , - státuszából következöleg kötelességszerüen -, ki is aknáz, a "Ha én nem teszem, megteszi más" jelszó alatt, amit Sorostól tanult el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!