Hármas gyilkossággal gyanúsított amerikait fogtak el a záhonyi rendőrök

2023. november 21. 15:41

A 21 éves férfi illegálisan próbált meg belépni Magyarország területére.

2023. november 21. 15:41

Három rendbeli gyilkossággal gyanúsított amerikai állampolgárságú férfit tartóztattak fel a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai – közölte a Szabolcs-Szatmár-Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A férfi, aki

Ukrajnából illegálisan próbált Magyarországra belépni

a Tisza-hídon keresztül, először Puerto Rico-inak vallotta magát, ám később kiderült, hogy az Egyesült Államok állampolgára. Az is kiderült, hogy a svájci hatóságok európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene háromrendbeli emberölés miatt – tették hozzá.

A határrendészeti kirendeltség munkatársai az elmúlt hét végén fogták el a 21 éves férfit, aki nem tudta igazolni személyazonoságát és magyarországi tartózkodásának jogszerűségét. A fiatalembert idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol megállapították a személyazonosságát. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették, és felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő külföldi hatósággal – olvasható a közleményben.

(MTI)

***

Nyitókép: police.hu

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. november 21. 18:08
Gratula a rendőröknek!
pollip
2023. november 21. 18:08
Hány ilyen bóklászhat az EU területén? Az olaszoktól ömlenek a migránsok.
szintetikus
2023. november 21. 16:58
Miért nem vett kötvényt? XDD
Roadkill
2023. november 21. 16:05
shane tusup, te vagy az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!