Gyurcsány most egy afrikai villamosvezetővel mutatja meg, hogy lehetünk „sokféleképpen” magyarok

2023. november 15. 14:34

A DK elnöke újabb beszélgetéssel várja a nézőit.

2023. november 15. 14:34

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy a DK elnöke a krumpliosztásról szónokolt a TikTokon.

Most Gyurcsány Ferenc műsorának legújabb vendége Bissau-Guineából érkezett Magyarországra még a rendszerváltás előtt.

A Hát Így podcastben beszélgetés során kiderült róla, hogy jelenleg villamosvezetőként dolgozik.

A teljes beszélgetést majd 18 órától lehet megtekinteni Gyurcsány Ferenc YouTube-csatornáján.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 18. 18:13
Mi a különbség Orbán és Gyurcsány kormányzása között? Gyurcsány alatt megboldogulsz (azaz kipurcansz), Orbán alatt meg boldogulsz.
Palatin
2023. november 18. 18:12
Gyurcsány Ferenc neve egy számunkra örvendetes jóslatot rejt magában. Ehhez felfedéséhez egy kicsit át kell rendeznünk nevének betüit, hiszen titkos üzentröl van szó: "ÁRNY FUCCS, NYEREG" - 2026-ban az Árnyékkormány befuccsol, a kudarc feletti csalódása miatt Gyurcsány nyeregbe száll és eliszkol.
Palatin
2023. november 18. 18:10
Tükör elött áll, gusztálja testét meztelen. Suttogja hatalmi álmait szinte nesztelen, Pózol Duce stilusában, éppolyan fesztelen, Gyurcsány a nemzet átka bösz és esztelen.
Palatin
2023. november 18. 17:42
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!