Ellenzéki erőfitogtatás

2023. november 11. 09:45

Roncsderbi lesz ez a javából!

2023. november 11. 09:45
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Pesti Srácok

„Az világosan látszik, hogy sem a helyüket, sem pedig a hangjukat nem találják. Aki pedig önmagát sem érti, az miként fogja nekünk elmondani, hogy mit gondol a körülöttünk lévő világról. Ezen pedig Donáth Anna (mű)balhéja sem segít. Hadüzenet Gyurcsánynak? Ugyan! A Momentum csak ugyanolyan hiteltelen erőfitogtatással igyekszik megjelenni a nyilvánosság színpadán, mint a többi törpepárt.

Apropó, valami még hiányzik! Hol vannak a nyugaton egyre elfogadottabb és divatosabb szélsőbalos politikai csoportok? Ja, hogy Jámbor Andrásék már színre léptek? Lehet, hogy így szép lassan ez is ki lesz pipálva. Felsorakoznak majd 2024-re egymás mögött a legyőzöttek. A megújulásra képtelen gyámoltalanok. A mamlaszok. A zombipártok.

Roncsderbi lesz ez a javából!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. november 12. 13:00
Elnézzem a képet, és azt gondolom inkább megyek még dolgozni, mert ezek biztos nem termelik ki a nyugdíjam. "Dögöljek meg ha kiváltom" Ez a mindenmentes generáció....
galancza-2
2023. november 12. 08:27
Az ellenzáki rosncsderbizők 2019-ben hülyére verték a Fideszt bp-en,és a megyei jogogó városok majdnem felében győztek,és még jónéhány egyéb városban is. És erre most is kók az esélyeik sajnos. Ez a szigorú igazság. Hajrá Fidesz, de be kéne fejezni a nagyképűsködést.
states-2
2023. november 12. 08:09
Kommunista rozsdaövezet. Ez ma az ellenzék. Ezért nyelik a kétharmadokat, mint kacsa a nokedlit. És ezért nem fognak a büdös életben országgyűlési választást nyerni.
Akitlosz
2023. november 11. 22:11
Világosan látszik, hogy a pesti srácok csak egy narancssárga propaganda szennylap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!